alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Originals-sweatshirt til kvinder

 
[104]
Kvinder Originals Sort Marimekko Golden Trefoil Print sweaterKvinder Originals Sort Marimekko Golden Trefoil Print sweater

Marimekko Golden Trefoil Print sweater

Kvinder Originals

1 / 3
Side:af 3

Et absolut must-have: adidas Originals-sweatshirts til kvinder

En veldesignet og komfortabel sweatshirt er hjørnestenen i enhver aktiv garderobe. Hold dig varm under pauserne i sweatshirts med varm fleece, french terry, økologisk bomuld eller lun uld. De er lige så alsidige, som de er komfortable. Vis din dedikation til sporten med adidas’ ikoniske Trefoil-logo på brystet. Skil dig ud fra mængden i friske farver og skarp grafik. adidas Originals-sweatshirts til kvinder fås i et stort udvalg af silhuetter og parforme med inspiration direkte fra vores arkiver. Her får du nye takes på nogle af sportsmodens mest ikoniske trøjer.

Den perfekte kombination af streetwear, tekniske detaljer og komfort

Hold dig synlig dag og nat i adidas Originals-sweatshirts til kvinder med refleksdetaljer. Hvis du elsker at løbe og bevæge dig efter mørkets frembrud, kan du holde dig synlig med refleksdetaljer på ærmer og ved taljen. Til de koldere måneder har du brug for flere lag. Vores sweatshirts i både almindeligt og løst fit passer perfekt over en tætsiddende trøje eller T-shirt. De åndbare materialer som AEROREADYTM hjælper dig med at holde varmen, da det leder fugten væk fra kroppen. Find sweatshirts med smarte detaljer som lynlåslommer, huller til tommelfingrene og justerbare stropper ved talje og hals.

Sweatshirts, der har bestået verdens hårdeste test: tid

I flere årtier har vi designet tøj og gear til atleter verden over. Vores kollektioner bygger derfor på mange års erfaring inden for design og udvikling af activewear. Ved at integrere vores erfaring og passion for innovative løsninger får du sweatshirts i verdensklasse. Leg med dit udtryk med alt fra monokrome sammensætninger til farverige blomsterprints og 90'er-inspirerede colorblock-designs. Med adidas er praktisk og bevægeligt tøj aldrig kedeligt. Siden 2020 har halvdelen af vores kollektioner også bestået af genanvendte og bæredygtige materialer. Shop ny activewear med god miljø-samvittighed.