alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Joggingsæt til kvinder

 
[20]

Joggingsæt til kvinder: se dig ikke tilbage på løbeturen

Ud og jogge i dit helt eget tempo. Et tempo, der altid kan justeres og forbedres. Du skal bare først have fat i et joggingsæt til kvinder. Som er skabt til dine løbeaktiviteter, hvad enten du lunter, spurter eller holder en moderat pace. Sport og varme hører unægteligt sammen. Overophedning og gennemblødte stoffer slipper du for. AEROREADY er din redning i form af en innovativ teknologi, der skaber svedtransportering. Så du holder tør hele turen. Løb i byen eller i naturen med genkendelighed. Joggingsæt til kvinder er din sporty udstråling med adidas-logo. Samt farver og snit, der forener det bedste fra sportens verden med modestyles. Løft dit løb til ypperste niveau med optimeret strækbarhed, Dder komfortabelt sender dig ud i alle hjørner og ender af dit outfit. Joggingsæt til kvinder er din løbeuniform, som du også kan få glæde af til afslapning.

Joggingtøj til kvinder: et komplet look der toppes med løbesko

En mørk morgen eller sen aftentime og du skal ud for at holde formen intakt. Joggingtøj til kvinder med indsyede reflekser gør dig synlig for alle. Sikkerheden optimeres og helårsløb er i hus. En byge eller to forhindrer dig ikke i at fortsætte. Vandafvisende overflader får dråberne til at prelle af. Detaljer på stribe højner komforten på din løbetur. Træk hætten over hovedet og undgå kold vind mod ørerne. Og nyd en høj elastisk talje, der holder dine joggingbukser perfekt på plads. Lommer med lynlås på både bukser og jakke giver plads til gels, smartphone og andre småting. Stringente looks i klassiske adidas-farver. Eller joggingsæt til kvinder fra nogle af vores stjernedesignere og samarbejder. Lad moden skinne igennem og din løbetur bliver aldrig nogensinde kedelig. Alt det hele toppet med bæredygtighed, som giver dit joggingsæt et miljøfokus med genanvendte materialer.