alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løberygsække til damer

 
[13]
Løb Sort 4CMTE AEROREADY Active rygsækLøb Sort 4CMTE AEROREADY Active rygsæk

4CMTE AEROREADY Active rygsæk

Løb

Løb Blå Running gymnastikposeLøb Blå Running gymnastikpose

Running gymnastikpose

Løb

Volleyball Sort Run bæltetaskeVolleyball Sort Run bæltetaske

Run bæltetaske

Volleyball

Løb Sort Running City Portable taskeLøb Sort Running City Portable taske

Running City Portable taske

Løb

Løberygsække til damer: komfortabel opbevaring undervejs

På farten med de vigtigste ting ved din side. Det sørger vi for med løberygsække til damer, så du aldrig går ned på opbevaringsplads. Uanset niveau og intensitet skal du have plads til stort som småt. Hold din taske på plads under løb! Løberygsække til damer med justerbare remme er lige sagen. De giver dig mulighed for at finde den helt rette pasform. Elastiske bånd følger kroppens bevægelser, så tasken løber i takt med dig og ikke sidder som en klods på kroppen. Løberygsække til damer med mesh er din garanti for komfort med specialdesignede paneler, der skaber åndbarhed. Dermed undgås en klæbende fornemmelse. I stedet holder tasken tør mod ryggen. Med lynende lethed får du adgang til dine ting og sager: hørebøffer, gel, snacks, solcreme og alt mulig andet. Der er plads til alle nødvendigheder i løberygsække til damer. Så du ikke går kold eller keder dig, når du løber.

Løberygsække til damer: lad intet blive hjemme!

En automatisk tanke til naturen, når du er ud at løbe i den. Hos adidas er bæredygtighed nutiden og fremtiden. Løberygsække til damer med genanvendt polyester er med til at reducere både emissioner og resurser. Primegreen er en ud af mange stoltheder fra vores innovative udviklingsafdeling. Ingen brug af ny plastik er nemlig vejen frem, så det allerede eksisterende kan anvendes. Bliv set i mørke, når du løber, med refleksdetaljer på taskerne, der gør dig synlig overfor dine medtrafikanter. Løberygsække til damer sidder godt og behageligt på ryggen med kompressionsremme med elastan og stødabsorbering, der sørger for, at rygsækken ikke hamrer mod ryggen. Vandafvisende overflader og vandtætte lynlåse sørger tilmed for, at du trygt og sikkert kan opbevare dine ting i regn og slud. Vores sponsorater af løbefolk giver så meget tilbage, ikke mindst i form af testresultater, som vi bruger til at optimere produkterne, hvilket også er din garanti for kvalitet, når du er aktiv på løbebanen.