alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Løbehandsker til damer

 
[1]

Du kan være dedikeret til din sport hele året med løbehandsker til damer

Vil du ikke lade vind, regn, sne eller slud holde dig fra dit løb, så er der en helt speciel del af din løbegarderobe, som du ikke må glemme. Dét, er de ydmyge løbehandsker. Der er intet værre end at have kolde ekstremiteter. Selvom resten af din krop forbliver varm, kan iskolde fingre påvirke din præstation mærkbart. En god løbejakke med huller til tommelfingrene kan få dig langt, men dine knoer har brug for mere varme end det. Derfor går en god løbejakke hånd i hånd med varme løbehandsker til damer.

Løbehandsker til kvinder sørger for varmen, så du kun skal tænke på at accelerere

Simple, minimalistiske og slanke. adidas løbehandsker til damer matcher enhver garderobe. De fleste af vores løbehandsker er lavet af 100% højkvalitets polyester, med en varm inderskal som holder dine fingre varme, uden at lukke fugten inde. De transporterer fugten ud, mens dine fingre forbliver varme. Vil du gerne monitorere din puls, forbrænding og din rute? Det behøver du ikke få kolde fingre af. Er du en tech nørd, bør du vælge løbehandsker til kvinder med touch screen kompatible fingre.

Kombiner dit løb med en klatretur

adidas løbehandsker til damer fås med fleksibelt greb og tekstur ved håndfladerne. Dette giver overlegent greb i alle former for vejr, selv det våde af slagsen. Disse praktiske handsker passer til alle typer løbere, ligegyldigt stil, erfaring og behov. Løbehandskerne til kvinder er skabt til vinterlige workouts og kolde commutes i vintermånederne. Handskerne vejer nærmest ingenting og passer perfekt ned i lommen. Du får maksimal komfort og varme. De reflekterende 3-Stripes effekter øger sikkerheden ved natteløbet, da de bliver reflekteret i lyset fra modkørende trafik. Det samme gør det ikoniske adidas logo, som pryder alle kollektioner af løbehandsker.