alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Handsker til damer

 
[47]

Dit spil tilsat fuld kontrol med beskyttende handsker til damer

Slut med ubehagelige overraskelser. Giv din modstander kamp til stregen, når I mødes til de afgørende matches på banens grønne græs. Nu kan du tage fra og afværge de heftige målskud fra rivalen iført et par beskyttende og specialdesignede handsker til damer. De skridsikre og polstrede håndflader giver et sublimt greb om bolden. Det mens EVA-håndflader og Soft Grip 2.5-latex reducerer mængden af skadelige stød, så dine greb og effekten deraf varer ved fra start til slut. Ømme hænder og håndflader er fortid med de støddæmpende evner. Send din modstander grædende og besejret hjem. Hvo intet vover, intet vinder.

Fit og pasform i top med specialdesignede handsker til damer

Fuld kontrol og performance leveret af de specialdesignede handsker til damer fra adidas med positive-cut og elastiske håndled. Pasformen i top uanset, om du foretrækker en fuld handske til damer eller den fingerkorte udgave. Lange stropper går hele vejen om håndleddet og er lige til at justere og løsne op, når kampen når til ende. Træk i en af de mange handsker til damer, der støtter op om din unikke håndform med justerbare detaljer. Nye mængder af komfort og fit tilsat dine præstationer og tricks på banen. Lad blot holdkammeraterne hylde dig. Det er fuldt ud fortjent.

Fuldend din spilledragt med et par trendsættende handsker til damer

Giv din spilledragt nye ben at gå på. Ifør dig et par trendy og rå handsker til damer fra adidas, der med 3-Stripes og sporty appeal gør dig til en del af adidas’ mangeårige historie med produktion af funktionelt og trendsættende sportsbeklædning til verdens største atleter. Grafiske mønstre og kvalitetslæder går godt i spænd med dit personlige spillenummer. Fra det dæmpede og klassiske farvevalg til nuancer, der kræver opmærksomhed. Dit image på banen understøttes uanset, hvilken vej du vil gå.