alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Juventus trøjer

 
[138]

Det store udvalg af Juventus tøj hos adidas kombinerer klubbens stillige ydre med innovative teknologier, som sikrer at du altid vil føle dig godt tilpas, selv efter mange timers krævende boldspil.

1 / 3
Side:af 3

En Juventus trøje til enhver fan

Nu er det er ikke længere kun på kampdagen, at du kan vise din kærlighed til din yndlingsklub, men så sandelig også når du selv løber efter bolden. I adidas’ udvalg af Juventus tøj og tilbehør kan du finde træningstøj af høj kvalitet, som er perfekt hvad end du dyrker sport eller blot står på tribunen og hepper. Du kan vælge iblandt både ude- og hjemmebanesæt, hvilket betyder, at du kan få præcis det look, som du foretrækker. Uanset udseendet kan du dog altid være sikker på, at det er sportstøj, som kan klare lidt af hvert.

Perfekt til både spilleren og tilskueren

Det er ikke så vigtigt om du selv skal ud og spille fodbold eller blot skal nyde synet af en spændende kamp, da du altid er garanteret en komfort i særklasse. Juventus kollektionen hos adidas er nemlig skabt af moderne og åndbare materialer, der konstant sørger for at lede fugten væk fra kroppen. Du kan derfor trygt træne så hårdt, som du har lyst til, men samtidig være sikker på at føle dig godt tilpas i din Juventus trøje. De slidstærke materialer giver nemlig en holdbarhed, som er ideel, hvad end du nervøst står på sidelinjen eller kæmper dig igennem kampens sidste minutter.

Til både de store og små fans

Fodbold er ikke kun forbeholdt de voksne og Juventus er da også en klub, der uden tvivl har fans i alle aldre. Netop derfor kan du hos adidas altid være sikker på at finde en Juventus trøje, der passer til voksne såvel som til fodboldglade drenge og piger. For juniorspilleren skal naturligvis også have chancen for at hylde yndlingsklubben.