alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Leicester City trøjer

 
[13]
Gå på opdagelse hos adidas og find forskellige Leicester City trøjer, som kan klare alt lige fra en hyggelig træningstime til de sidste anstrengende minutter af en turnering.

Hyld din klub i en Leicester City trøje

Når du træder ind på banen iført en Leicester trøje, er der ikke nogen som vil være i tvivl om, hvor din loyalitet ligger. I kollektionen hos adidas kan du finde shorts og spillertrøjer, som er designet til at vinde kampe på den stillige måde. Først og fremmest er de lavet ved hjælp af banebrydende teknologier, hvilket har resulteret i førsteklasses materialer, der giver en utrolig åndbarhed samtidig med at de leder fugten væk fra kroppen. Du kan derfor give den max gas under hele kampen uden at bekymre dig om, hvorvidt din trøje kan klare det.

Skabt til dig

Det er nemt at vise din støtte til klubben uden at gå på kompromis med hverken stil eller funktionalitet. De mange forskellige trøjer er nemlig skabt til at yde den højeste komfort i enhver situation. En behagelig pasform er altid garanteret, takket være de behagelige materialer, som går igen i hele kollektionen. Resultatet er sportstøj, der har en utrolig bevægelsesfrihed. Det giver dig muligheden for at yde dit bedste, når du løber efter bolden og kæmper til kampens sidste minut. Det er en kvalitet som du trygt kan stole på altid er til stede, hvilket hurtigt vil gøre din Leicester trøje til din nye favorit.

Et look, som passer til din smag

Hos adidas kan du finde præcis den Leicester City trøje, som passer perfekt ind i din garderobe. Vi har nemlig designet en udgave af både hjemme- og udebanetrøjen. Hvad end du foretrækker den grønne eller blå udgave, kan du let finde et helt sæt hvis du ønsker, hvilket betyder at du kan møde op til den næste træning i et flot kit mens du også er klar til kamp.