alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Målmandstøj

 
[25]

Målmandstøj: hold buret rent

Som den sidste skanse på holdet forlader dine medspillere sig på dig. For at du kan støtte op om din forsvarsmur kræves der mere end talent og hurtige reaktioner. Målmandstøj er din personlige uniform, der gearer dig til at modstå skud fra alle vinkler. Stil dig frygtindgydende i buret og vis dit yndlingshold. Målmandstrøjer fra de største lands- og klubhold klæder dig på som de professionelle kombineret med teknologier, der tager imod kroppens reaktioner, samt vejrets elementer. Målmandstøj med AEROREADY leder sved væk fra din hud, så du tør og komfortabel kan parere, gribe og bokse bolden væk. Tag fodboldkasketten på i solskin, så du har frit udsyn til alle vinkler, og iklæd dig målmandstøj med UV-beskyttende overflader. Fuldend looket med et par målmandsshorts i løse pasformer, der med bred elastik og snøre giver dig mulighed for at justere pasformen perfekt. Indbygget elastan lader dig frit flyve til siderne, når bolde skal holdes ude af netmaskerne.

Målmand: nøglepositionen, der sikrer 3 point

Vores tilstedeværelse til de største kampe og turneringer ruster os til at skabe målmandstøj i topklasse. Erfaringen tages med i designprocesserne på alt det tøj og tilbehør, som gør dig til en bedre målmand. Bliv en del af teamet, og lad selvtilliden prelle af på modstanderne. Stil dig frygtindgydende med målmandshandsker, der virker afskrækkende. Demonskin er de synlige og fysiske applikationer, som giver dig mere kontrol med bolden. Sammen med latex og elastan får du de perfekte pasformer, så handskerne bliver på plads under hele kampen. Målmandstøj i genanvendte materialer er en innovativ realitet hos adidas. Du kan sammen med resten af verden glæde dig over vores bæredygtige ambitioner, der kæmper for at holde emissioner og ressourceforbruget nede. Så du kan indtage din position og tage dit ansvar - både på og udenfor banen.