alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

fodboldtøj til kvinder

 
[314]
Størrelsesudvalg
Pris
89 kr. - 1.049 kr.
891049
Kvinder Sportswear Grøn adidas Tiro x LEGO® trøjeKvinder Sportswear Grøn adidas Tiro x LEGO® trøje

adidas Tiro x LEGO® trøje

Kvinder Sportswear

1 / 7
Side:af 7

Støt dit hold med fodboldtøj til kvinder fra adidas

Elsker du suset, når spillerne på yndlingsholdet endnu en gang løber ind på grønsværen, eller når hele tribunen eksploderer i øjeblikket efter kampens afgørende mål? Du er ikke alene. Og hvis du vil vise farverne frem og støtte dit hold, kan du heldigvis gøre det uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Vores udvalg af træningssæt, spillertrøjer, tights og andet fodboldtøj giver dig formidable betingelser, uanset om du er den mere afslappede sofasupporter, hårdnakket fan med sæsonkort eller selv tørner ud på fodboldbanen.

Deltag i en af sportsverdenens mest stolte traditioner

Fodbold har altid været en stolt og følelsesladet sport. Og det er også med stolthed, at adidas forsyner nogle af sportens ypperste klubber og spillere med støvler og kampdragter. De trestribede spillertrøjer har deltaget i de mest notoriske opgør og erobret de mest eftertragtede trofæer i fodbold. Det kræver sit at videreføre en så imponerende arv, men med adidas’ kollektioner af fodboldtøj til kvinder kan du både drømme dig tilbage til de historiske slag eller selv tage kampen op.

Komfort på et helt nyt niveau

Sportsverdenen er et produkt af sine omgivelser. Det kommer til udtryk i vores mest elskede sportsgrene med alt lige fra teknologien, der anvendes på kampdage, til det udstyr, som spillere og fans trækker i. Og du kan selv mærke, hvor langt vi er kommet. Vores udvalg af fodboldtøj til kvinder byder på et uhørt komfortniveau og giver dig maksimal bevægelsesfrihed. Det er perfekt, uanset om du dribler mod baglinjen eller holder hyggedag på sofaen.