alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tøj

 
[6199]

Tøj til sport, hverdag, fritid og ferie

Hvad motiverer dig til at være aktiv? Ønsker du en stærkere krop, en sundere livsstil eller at vinde medaljer? Måske noget af det hele. Hvert individ har sine egne mål og ambitioner. Uanset hvad, så sørger adidas for, at du er præcist påklædt til de specifikke sportsgrene. Både når du kæmper med dig selv for at nå nye tider, og når det går løs i kampe, er der brug for støtte og komfort. Det altomfattende udvalg med tøj fra adidas kickstarter din sportsdag på moderigtig vis. Farver og former samt logoet som kendetegn går du aldrig fejl af. Her er attitude og sporty livsstil for fuld valuta. Det er alt lige fra de klassiske 3-Stripes til Trefoil. Du kan trygt stole på at adidas tøj hjælper dig over dine sportslige udfordringer, så du kan presse dig selv til det yderste uden at gå på kompromis med komforten. Du kan naturligvis også vælge tøj fra et af de store designsamarbejder, når muligheden byder sig i de ofte begrænsede kollektioner.

Sportstøj kommer du ikke til at gå ned på!

Sport og hverdag. Fritid og ferier. Tøj fra adidas sørger for funktionel og velsiddende beklædning, hvad enten du træner eller slapper af. Nyd lige godt af et træningssæt hjemme på sofaen som henne i træningscenteret. Du finder alt fra inderst til yderst og fra top til tå. Børn vil elske at vokse op i det smarte tøj med perfekte pasformer og blødhed. Unge mennesker kan følge de nyeste trends i hoodies, joggingbukser og sneakers. Alle jer forældre derude har sikkert også et særligt forhold til adidas tøj. Det har fulgt generationerne siden 1949, så der er både minder om vintage og klassiske looks – samt nutidens og fremtidens tendenser og teknologier. Alle sæsoner og sportstyper. adidas overkommer det hele. Vi giver plads til bevægelse og performance på alle niveauer, så grib stafetten og leg med!