alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Klatring

 
[83]
1 / 2
Side:af 2

Klatring er din kamp mod toppen

Bare fordi Danmark er flad som en pandekage kan du sagtens finde gode steder til klatring. Den før så lille nichesport er pludselig blevet stor. adidas dækker alle sportsgrene og derfor finder du alt til den opadgående sport. Fodtøj i form af klatresko er det essentielle at bygge dit look op om. Vi er så godt dækket ind, at vi har et specialistmærke til den slags. Five Ten er svaret fra adidas, når du mangler klatresko. Et godt greb er vejen frem mod toppen. Her sørger Stealth®-såler for uovertruffent greb, så du på teknisk vis kan klatre videre mod næste punkt. Ekstra gummibelægninger på hælene er lig med mere friktion, så du får et bedre afsæt og ikke glider med hælene i grebene. Vælger du et par med aggressiv krumning, fungerer skoene som kroge og du kan som en anden spiderman indtage enhver klatrevæg.

Klatring er din vej til smidighed og personlige sejre

Der er mange måder at klatre på. Bouldering, big wall-klatring og alpinklatring er nogle af dem. Skal du ud og gå på stejle stigninger eller dyrke bjergbestigning byder vi på klatresko uden krumning. Det er skridsikre såler med tilpas stivhed og fleksibilitet, så du kan indtage grus og ubetrådte stier med manér. Åndbare overdele sørger for, at du opretholder et behageligt klima omkring fødderne. Klatring er mere end fodtøj. Afslappende og velsiddende tøj er adidas også garant for. Som medlem af Better Cotton-initiativet arbejder vi for en forbedret global bomuldsdyrkning. Det betyder også genanvendelighed, så der er flere ting i spil, end blot en klatre-T-shirt, en regnjakke eller et par klatrebukser. Fugtabsorberende AEROREADY-teknologier sørger desuden for, at du ikke bliver våd og klam på kroppen. Tøj, sko og tilbehør til klatring klæder dig på til backstepping, campus, jam og alle mulige andre bevægelser, så du kan forbedre din teknik på komfortabel vis.