alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Trekking

 
[537]
1 / 12
Side:af 12

Din trekking-udrustning til både Himmelbjerget og Himalaya

Trekking stiller helt særlige krav, ikke bare til dig men også til dit tøj, din udrustning. Det skal fungere i så godt som alle slags terræn og alle typer vejr. Samtidigt skal dit udstyr heller ikke føles som en sten om benene men være let og behageligt. Vores sko vil typisk være udstyret med GORE-TEX® teknologi, som hjælper med at holde dine sko, og dermed dine fødder, tørre. Det er også vigtigt med ydersåler med et godt greb, og her har du mulighed for at vælge nogle til de udfordringer du kaster dig ud i, hvad enten det er til at løbe på et glat, vådt underlag, eller på underlag hvor affjedring måske spiller en større rolle. Når det kommer til bukser, jakker, trøjer og t-shirts har fokus været på lette, behagelige, åndbare materialer du dels kan have med på din trekking og dels vil have det godt med at have på. Refleksfunktion er også indbygget i flere af produkterne, så du opnår øget synlighed, det er særligt vigtigt når du er ude i skidt vejr eller mørke.

Uanset dit niveau skal du kunne være tryg og have det behageligt ude på vandring

Om du skal på en lang eller kort vandring, så er det rigtige udstyr med til at gøre det hele lidt nemmere. adidas har et bredt program, hvor du kan finde den udrustning der passer til netop det niveau af trekking du vil give dig ud i, om du skal på tur i Mols bjerge eller Mont Blanc, om det er en tur på nogle timer, eller en udfordring som strækker sig over flere dage, hvor du også finder behagelige rygsække til at bære din udrustning i. Klimaet du skal vandre i har naturligvis også stor indflydelse på, hvilket udstyr du skal vælge og her vil du opdage at adidas spænder bredt over de muligheder du kan støde på.