alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Friluftsbukser

 
[143]
1 / 3
Side:af 3

Friluftsbukser: når du ikke kan få nok af udendørslivet

Ser du også vejret som en undskyldning for at blive indendørs? Så vælg det rette outfit og tingene ser anderledes ud. Friluftsbukser er dine beskyttende benklæder. Byd de forskellige årstider velkommen med højt humør og lyst til at udforske by og natur. Grib chancen for at nyde omgivelserne helt tæt på i friluftsbukser, der arbejder for dig. Svedtransporterende AEROREADY holder dine ben tørre. Så du uden problemer kan opholde dig i fugtige jungler, løbe under solskin eller træne på livet løs. Luk af for solens hede stråler i et par friluftsbukser med UV-beskyttelse. Udendørslivet skal også nydes om vinteren. COLD.RDY er teknologien, der holder dig både varm og tør. Vind- og vandafvisende materialer klæder dig på til alt fra skiture til vandring. Blødt ubørstet fleece på bagsiden giver dig den bedste følelse på huden.

Udendørsbukser du vil trives i på selv de længste ture

Ophold dig i naturen og tag vare på naturen. Det sker helt automatisk, når du går i friluftsbukser. Bæredygtighed er en del af vores ånd og fremtidsmission. Du får genanvendte materialer i dine bukser, så emissioner og resurser kan minimeres. Tilpas med stretch giver dig den optimale bevægelsesfrihed. Så du kan manøvrere rundt i naturen med stejle stigninger og hoppe over vandløb. Afslappet pasform og justeringsmuligheder om livet giver dig den perfekte komfort. Du kan med største velbehag gå efter den bedste udsigt på toppen. Friluftsbukser er ved din funktionelle side hele vejen. I fjeldene eller på brostensgaderne. Designmæssigt står friluftsbukser distancen til noget af det hele. Praktiske lynlåslommer har plads til dine uundværlige småting, så du kan være aktiv uden at miste dem. Friluftsbukser er din optimale beskyttelse til både sport og fritid. Casual designs med rummelig pasform og atletiske snit giver dig alletiders mulighed for at nyde dine udendørseventyr.