alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Friluftsshorts

 
[32]

adidas-friluftsshorts til et aktivt liv

adidas-friluftsshorts er shorts til både mænd, kvinder og børn, som holder af at være aktive i deres fritid. adidas-friluftsshorts er designet, så de er behagelige at have på, samtidig med at den justerbare og skridsikre talje sikrer, at du ikke risikere, at de ender neden om knæene på et uheldigt tidspunkt, og at du kommer til skade. De er fremstillet i genanvendeligt materiale, som er med til at sikre, at dine shorts er bæredygtige, foruden at de er åndbare og behagelige at have på. adidas-fritidsshorts passer både ind til en lang, stille og rolig vandretur og til en mere hæsblæsende løbetur. Shortsene er desuden designet til at sikre, at du ikke får slidmærker på indersiden af lårende. Noget der kan være ret så smertefuldt.

adidas-friluftsshorts – mere end bare til sport

adidas-friluftsshorts er mere end bare shorts, der er rare at have på, når man dyrker en aktiv fritid. De kan også bruges i dagligdagen som almindelige shorts. For eksempel på en dejlig varm sommerdag. adidas’ tidløse design sikrer, at du ikke alene er klædt på til en aktiv dag, men samtidig også ser smart og sporty ud.

Pas og plej dine adidas-friluftsshorts

For at sikre, at dine adidas-friluftsshorts både holder og ser pæne ud så længe som muligt, er det vigtigt, at du passer og plejer dem ordentligt. Både når du har dem på, men også når du vasker dem. Start med at læse vaskevejledningen grundigt igennem, så du ikke begår fejl, når du vasker dem, og de enten kommer ud af vaskemaskinen med en underlig farve eller er krympet. Husk at lukke lommerne, og vend dem gerne, så vrangen er udaf.  Det er med til at holde formen på dine friluftsshorts længere. Det er også altid en god ide at vaske dem med andet tøj i samme farve.