alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Outdoor-T-shirts

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Omfavn naturen med bæredygtige outdoor-T-shirts fra adidas

Findes der noget mere givende end dage i naturen med grønne strækninger, så langt øjet rækker, og solen, der står højt på himlen? Med de bløde, sporty outdoor-T-shirts fra adidas bliver du klar til at tage på nye eventyr i naturen. Disse udendørs-T-shirts er lavet af bæredygtige og genanvendte materialer, så du kan bakke op om naturen, mens du finder vej gennem den. Via Primegreen og brug af genanvendt polyester minimerer vi behovet for nye ressourcer i produktionen, mens vi samtidig reducerer udledningen af emissioner. En forkærlighed for naturen skaber et naturligt ønske om at passe på den. De grønne tilgange er adidas’ bidrag til mere bæredygtighed. Foretrækker du bomuld, er der såmænd også en bæredygtig outdoor-T-shirts, der matcher det ønske. Better Cotton er initiativet og samarbejdet, der skaber ansvarlige vilkår for verdens bomuldsbønder.

Pust ud i alsidige og absorberende udendørs-T-shirts

Fra den langærmede udgave til de kølige dage på vandrestierne til en udendørs-T-shirts uden eller med korte ærmer. Denne serie af alsidige outdoor-T-shirts indeholder noget for enhver smag og varierede modeller til alle vejrtyper. På de ekstra varme dage eller under den helt hårde træning kan du lade AEROREADY hjælpe dig på vej. Den fugtabsorberende teknologi holder dig tør og komfortabel, så du kan fortsætte dine fysiske aktiviteter i naturen uden at tøve. Sveden ledes løbende væk fra huden i takt med, at du skruer op for tempoet under træningen i det fri. Du vælger helt selv, om din udendørs-T-shirts skal dyrke de naturtro farver og dermed gå i ét med naturen, eller om din overdel godt må have en mere spraglet farve eller innovativt mønster. Begge dele er en mulighed med denne kollektion af T-shirts til udendørsbrug. Uanset hvad du vælger, så følger adidas’ legendarisk logo og 3-Stripes med i købet.