alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Outdoor-tøj til børn

 
[58]
1 / 2
Side:af 2

Outdoor-tøj til børn: energien tankes op under åben himmel

Send dit barn ud med glæde og tryghed. adidas sørger for den rette påklædning. Motivationen til at være ude vil stige markant, når outfittet kan modstå elementerne. Outdoor-tøj til børn er spækket med teknologi og funktionalitet. GORE-TEX® på tøj og sko giver tørre børn, hvor innovative membraner holder vand ude, men tillader fugt at presse igennem fra hud og ud på materialernes overflader. Det er ren win-win. Så forældre ikke skal vride våde sokker, bukser og bluser, når guldklumpen igen er hjemme. Outdoor-tøj til børn er alt, hvad de danske årstider kræver. RDY-teknologierne bliver serveret på stribe for familiens poder, så de kan komme ud og være aktive i alle sæsoner. HEAT.RDY ånder og ventilerer, når der leges og dyrkes sport i de varme sæsoner. Men du kan også roligt sende dine børn udendørs i koldt vejr. COLD.RDY sørger for vind- og vandtæthed, så du også får tilfredse, rødkindede børn hjem igen. Står det ned i stænger, er RAIN.DRY klar til at agere skjold mod tunge regnskyl.

Outdoor-tøj til børn: friluftsliv for fuld skrue

I skoven, i skolegården eller til hektisk byliv. Udendørstøj til børn er skabt til vild leg året rundt og består af baselayers, mellemlag og overtøj kombineret med fodtøj af enhver art. Hos adidas tager vi vare på dine børn, så de er rustet til vejrets udfordringer. Der er ingen begrænsninger for, hvad de kan kaste sig ud i. Mudrede skovbunde og hop over vandløb sker mere sikkert iklædt et par robuste adidas sko med Continental™-såler, der leverer uovertruffen greb på underlagene. Ingen elementer trænger igennem dette udendørstøj til børn takket være funktionelle detaljer som høj vindkrave, hætte og træk-sikre elastikker på ærmekanterne. Refleksdetaljer er med til at højne trygheden, så alle i trafikken kan se dit barn på afstand. Outdoortøj til børn krydres med bæredygtighed. Så er linjen til fremtidens generationer også lagt. Genanvendt polyester er med til at reducere emissioner og ressourceforbrug, så dit barn vil få miljøvenlighed ind med modermælken.