alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Lionel Messi

 
[44]
Fodbold Hvid Messi miniboldFodbold Hvid Messi minibold

Messi minibold

Fodbold

Spil som Lionel Messi i lækre fodboldstøvler fra adidas

Indrømmet, du bliver nok ikke den nye Lionel Messi blot fordi du trækker i et par fodboldstøvler fra adidas. Det kræver mange timers hård træning og selvfølgelig et helt unikt talent, for at kunne kopiere den argentinske troldmand fra Barcelona. Men med et par af disse fodboldstøvler er du godt i gang med træningen på grønsværen, uanset om det er på kunstgræs eller traditionelle græsbaner, du primært slår dine folder. Nogle af vores fodboldstøvler har strækbar overdel, som stabiliserer dit fodfæste. Du kan næsten allerede mærke driblingerne forbi dine modstandere, og du vil være næsten ligeså flyvende som Lionel Messi, når du er godt på vej mod modstanderens mål. Ønsker at give den gas indendørs i eksempelvis futsal, så er der også indendørs sko i samme serie hos adidas. Mon ikke Lionel Messi engang imellem også tryller indenfor, inden han sender kuglen i nettet? Her kan du få god gavn af Torsion-systemet, der med ekstra støttende struktur ved mellemfoden mellem hæl og forfod er med til at give en ekstra stabil løbestil.

Spil i legendens udstyr med adidas Messi

At komme i form og blive ligeså god som Lionel Messi kræver mere end et par fodboldstøvler. Hos adidas kan du også finde forskellige t-shirts til træning, som er produceret i et blødt og åndbart materiale, så kroppen ikke koger over undervejs i de forskellige træningsøvelser. Du føler dig hele tiden afkølet, da ventileringen i de mest udsatte områder er i top, og luften cirkulerer fint rundt. Det samme gælder et par shorts, som du kan bruge til træningen. Eller hvis du vil have dén træningsdragt, som Lionel Messi bruger i forbindelse med opgaver for det argentinske landshold. Du føler dig med det samme hjemme i denne grundet det fugtabsorberende stof, den er fremstillet i. Du vil være klar til næste træning eller til at modtage pokalen efter sejren i denne træningsdragt.