alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skitøj til damer

 
[38]

Skitøj til damer er vejen til succes i sne

Kulde og frost er vi vant til, når vintertøjet skal frem. I samme boldgade finder du skitøj til damer, som er designet til sjov og alvor på pisterne. Som altid hos adidas er vores produkter fleksible i en hybrid af sportstøj og fritidstøj. Derfor kan du se frem til mange timer i sneen i dit beskyttende skitøj til damer. Og du kan altid bruge tøjet i de kolde vintermåneder, så du får det maksimale ud af det. Skitøj til damer er alle de lag, du har brug for, når den står på langrend, slalom eller freestyle. Ud fra en komfortabel 3-lags-strategi kan du bygge dit outfit som et skjold mod elementerne. Kernen i dit ski-look er til hver en tid de vandafvisende DWR-overflader, som på praktisk vis afviser sne og finregn. Så er du klar til at lade elementerne piske ned fra oven.

Skitøj til kvinder er din redning om vinteren

Medlemskab af Better Cotton-initiativet er en vigtig del af vores filosofi. Det betyder en forbedring af den globale bomuldsdyrkning samt genanvendte materialer – også i kollektionerne med skitøj til damer. Blødt undertøj med antibakterielle elementer og merinould. Et mellemlag i form af en softshell, vest eller fleecejakke samt den yderste skal i form af en skijakke. Så er du klar til at give den gas i sneen! Husk blot skistøvler og skitilbehør, som adidas også er garant for. Skitøj til damer med blød isoli på bagsiden og en procentdel elastan giver dig komfort og fri bevægelighed på løjperne. Eller når du trækker ungerne rundt på kælk, snupper en løbetur eller i det hele taget nyder kulde og snelandskaber. Tætsiddende tights og en dunjakke er to klassiske stykker tøj til din skitur. Sammen med alle de andre isolerende og velsiddende items fra vores altomfattende skisortiment.