alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hoops

 
[47]
kollektion
Størrelsesudvalg
Pris
139 kr. - 840 kr.
139840

Hoops er det alsidige fodtøj, der ikke kender til grænser

Klassiske Hoops er født på basketballbanen, men har for længst taget skridtet videre til byens gader og stræder, hvor de her er blevet go-to-skoen for alle med hang til streetwear og det rå urbane look. Et alsidigt læderlook kombineret med rene, skarpe linjer og trendy dæmpede farver er udtrykket, der harmonerer med både spilledragt og hverdagens jeans. Det betyder klassiske allround sko, du kan stikke i, når det er tid til træning, for så siden at drible videre i samme par, når du skal mødes med vennerne i byens centrum. adidas Hoops nedbryder grænserne mellem hverdag og sport. Mellem sportswear og hverdagsoutfits.           

Hverdag og træning tilsat flyvende fornemmelser med letvægtige adidas Hoops

Hoops er endnu en klassiker fra adidas, der er for god til at lade forgå. Foruden et skelsættende udtryk fuldendt af historiske 3-Stripes, som smyger sig langs siderne, er der masser af komfort at hive hjem. Behageligt tekstilfor favner foden og leverer bløde fornemmelser til dine fødder. En udskåret EVA-indersål understøtter pasformen og tilføjer med sin lette vægt et par flyvende fornemmelser til din gang og dit spil. Nyd den frie bevægelighed forårsaget af et par letvægtige sko. Aldrig har det været lettere at dunke bolden selvsikkert i nettet.   

Det skelsættende fodtøj til både de unge og de erfarne

Fra de små basketball-helte til dig, der har adskillige års erfarring inden for boldsporten. adidas Hoops er lige til at stikke i uanset din alder. Smarte velcro-remme som lukning gør det ligetil og let for de yngste basketballspillere at få skoen af og på. Et par hurtige bevægelser med hånden er alt, hvad der skal til for at åbne og lukke skoen. En flot, klassisk snørelukning tilsat dine Hoops er det udødelige look, der er værd at bruge lidt ekstra tid på at binde.