alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Basketball-trøjer

 
[3]

Basketball-trøjer der lige kan give det ekstra

Vores basketballtrøjer er fremstillet så du får en trøje der kan holde til nogle knubs og har indbygget en god gennemventilering så du ikke bliver for varm eller våd i kampens hede. Hvis ikke kroppen kan slippe af med kropsvarmen kan det påvirke både koncentration og ydelse, og på sigt skabe endnu mere alvorlige problemer. Disse kan du undgå ved, blandt andet, at have det rigtige tøj på til opgaven. Med trøjer der også bruges i de store, europæiske klubber, går du absolut heller ikke galt i byen her.

Basketball-jersey der er mere bæredygtig

Genanvendt polyester er benyttet til en del af de basketball-jerseys du finder her, dette medvirker til at spare på de knappe ressourcer vi alle deles om, og reducere de skadelige udledninger produktion medfører. Så du kan med god samvittighed drible dig ned ad banen i en adidas basketball-trøje. Gennemtænkt design og udformning sikrer, at du også får sveden transporteret væk fra kroppen, mens luftgennemstrømning søger for en rimelig afkøling, så du kan yde det bedste alt imens du bevarer fokus på at få bolden i kurven.

Genkendeligt design og friske farver på basketball-jerseys

Trøjerne fremstilles i en række attraktive farver, så er I for eksempel et lille fritidshold, så kan i her finde lækre trøjer i lækre farver, så I skiller jer ud fra modstanderen. Er du bare til sofa-basketball kan der også være noget for dig her, da flere af de største europæiske klubber spiller med basketballkit fra adidas. Samtidigt kan en basketball trøje faktisk også være umådeligt behagelig både som løbetrøje eller som en afslappet trøje til de varme sommerdage vi heldigvis også oplever engang i mellem. Trøjerne er også meget genkendelige, med de karakteristiske 3-Stripes i kontrastfarve. Som en ekstra, lille bonus, er disse trøjer også vendbare.