alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Basketball · Shorts

 
[29]

Banen er din i adidas basketballshorts til mænd

Når du træder ud på banen, er det på tide at yde dit maksimale. Der er ingen tid til at overveje, kun tid til at reagere. Der er pres på under et intenst spil. Med mange års erfaring inden for sportstøj til atleter, har vi designet de optimale basketballshorts til dig, som ikke vil lade dig hæmme når spillet spidser til. Vores basketballshorts er designede for optimal komfort og støtte. De lækre farvekombinationer er prikken over i'et, og med spændende design kan du være sikker på, at dit outfit afspejler din passion for spillet, både på og udenfor banen. adidas brænder for at give dig maksimal selvtillid i dit spil. Derfor har vi inkorporeret vores mest innovative teknologier i vores basketballshorts til mænd. Store dele af vores kollektioner er lavet af genanvendt polyester og bomuld fra bæredygtige kilder. På den måde gør vi vores for at skabe slidstærke materialer til dit basketball outfit, som har så lille et klimaaftryk som muligt.

Skabt til de store øjeblikke - adidas basketballshorts til mænd

Vores brede udvalg sikrer, at der er noget til alle sæsoner og behov. Shorts lavet med svedtransporterende materialer, leder fugt væk fra kroppen. Indersiden har åndbart mesh lavet af polyester. Dette giver slidstærke shorts, som du kan føle dig veltilpas i hele dagen. Indvendige og udvendige løbesnore giver en velsiddende pasform og AEROREADY absorberer fugten fra kroppen. Detaljer som perforeret taljebånd i mesh giver optimal luftgennemstrømning og de store forlommer gør, at du nemt at bruge dem til hverdag, da der er plads til dine essentielle genstande som mobil og nøgler. Vælger du shorts i vores almindelige pasform, rammer du den perfekte balance mellem tæt- og løstsiddende. Gennemtænkte mesh-zoner målretter luftcirkulationen, hvilket er vigtigt når kampen bliver intens.