alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Basketsko til herrer

 
[154]
1 / 4
Side:af 4

Gør dig klar til dit næste dunk i basketsko til herrer

Er du klar til dit livs dunk? I vores kollektioner af basketsko til herrer garanterer vi, at du vil få det bedste fodfæste. Så er det op til dig at få bolden i nettet. Hver af vores sko er designet specifikt til basket, så du kan åbne op for nye elementer i din performance. Fra high-tops til den slanke, lave silhuet. Hos adidas har vi basketball sko til mænd i en bred vifte af farver og former. Fra iøjnefaldende colorblocks til klassiske grå og grønne nuancer. Fælles for dem alle er, at de er spækket med vores nyeste teknologier skabt til at styrke dit game, din komfort og din energi.

Basketsko til herrer som udtrykker din personlige basketball stil

Definerende for vores basketballkollektioner er, at de giver sublim support, moderne stil, samt øger stabilitet og komfort. Din sko vil takke dig for at svøbe den ind i teknologier som Primeknit, der smyger sig om din fod helt uden at tynge den. De ultralette uppers og features som Fusedmesh, giver en sømløs og slidstærk konstruktion. Den øger også fodens åndbarhed og giver et sikkert, tætsiddende fit.

Let som en fjer, hurtig som en gazelle

Løb forbi dine modstandere med vores sublime ydersåle i gummi, som sikrer et stærkt greb under fødderne. Teknologier som Boost og Bounce er med til at give dig innovative indersåle, som er bløde, responsive og forstærker fodens fleksibilitet. De giver også ekstra beskyttelse mod stød fra hårde landinger og løb. Vores Boost midtersåle sender energien lige tilbage til dig, så du får ekstra power dér hvor det gælder. Flere af vores varianter af basketsko til mænd gør det muligt for dig, at sætte dit eget personlige præg med dit navn, initialer eller spillernummer.