alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Herre Basketball Sko

 
[22]
Få perfekt støtte, greb og afsæt med et par adidas basketball sko til mænd. Så kan du fokusere på at opnå det absolut bedste resultat, om det bare er lidt hygge eller konkurrence med klubben.

Bedre greb på spillet med basketball sko til mænd

Med såler specielt udviklet til bevægelserne, tempo- og retningsskiftene, der alle er en del af spillet, opnår du det bedst mulige greb, støtte og ikke mindst afsæt for dine bevægelser. Her kan du vælge mellem støvler eller basketball sko til mænd og med behagelige og åndbare overdele, som typisk er i fremstillet i behagelig og holdbar bomuld.

Vælg herre basketsko, der hjælper dig på banen og uden for

Skoene er udviklet så de både hjælper dig med at yde bedre på banen, samtidigt med de beskytter og aflaster dine fødder og led. En åndbar overdel fremstillet af lette tekstiler, der oftest har de velkendte 3-Stripes som en del af designet. Skoene er fremstillet af lette og solide materialer med ydersål af gummi nederst. Dermed får du optimale muligheder for at forbedre dit spil og få maksimalt udbytte af dine nye herre basketsko.

Nyd skoene så længe du bare kan

Dine basketball sko til mænd passer på dig, så hvorfor ikke også passe godt på dem. Skulle dine sko blive våde, så lad dig ikke friste til at tørre dem hurtigt, men hav i stedet tålmodighed og lad dem tørre i et tørt, opvarmet rum, og ikke på en radiator. Ellers kan gummiet blive hårdt og eventuelt porøst. For at holde dem rene og samtidigt beskytte dem generelt kan det være en god ide tørre dem med en ren, let fugtig klud. Der medfølger i øvrigt en pasningsvejledning til dine sko med oplysninger om optimal pleje af netop de sko, og det kan anbefales at gemme denne i stedet for at smide den ud.