alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Basketball · Sko

 
[73]
1 / 2
Side:af 2

Støddæmpende adidas basketball sko til børn

Sublim støtte til små, driblende spillere iført et par basketball sko til børn med fleksibel Bounce-mellemsål, der reducerer stød og giver blødere landinger. Knæ og led beskyttes, når der skal hoppes, springes og skydes bolde i nettet. På den måde bevarer dit barn komforten under træning og kampe. Nu kan rivalerne blot komme an. Dit barn er klar i et par trendy junior basketball sko med kraftige ydersåle af gummi tilsat sildebensmønster og høj trækkraft. Kombinationen af gummi og mønster leverer et solidt afsæt og stabilt fodfæste til basketballsportens yngste spillere. Styrk dit barns selvtillid med stabiliserende og skridsikre basketball sko til børn. Nu kan dit barn rykke sig flyvende henover banen velvidende, at det er muligt at stå fast, når nødvendigt.

Basketball sko til børn bakker op om dit barns fødder

Bløde, lette overdele i tekstil og mesh bringer åndbare og tætsiddende fornemmelser til dit barns træning og hverdag. Basketball sko til børn fra adidas er designet med et komfortabelt, soklignende fit, som smyger sig om dit barns fødder og støtter op alle de rette steder. Velcro-remme og snørelukninger giver rig mulighed for at tilpasse og justere skoene. På den måde stemmer fodtøjet overens med dit barns unikke futter. De smidige og regulerbare effekter bringer komfort fra første møde og til basketball skoene stilles på skohylden igen.

En favnende 3-Stripes kollektion hjælper dit barn gennem hverdagen

Fra skelsættende, modebevidste pangfarver til det dæmpede og klassiske farvevalg. Valget er dit, når de nye basketball støvler til børn skal findes blandt kollektionen, der har sine historiske 3-Stripes tilfælles. De legendariske striber pryder skosiden, så ingen er i tvivl. Et alsidigt ydre kombineret med rene linjer er opskriften på all-round basketball sko til dit barn, der harmonerer med alt fra baskettræning og leg til skolegård og bybillede. På den måde kan dit barn komme godt igennem hverdag og træning i et par favnende sko, der eliminerer behov for at skifte undervejs.