alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketball T-shirts

 
[34]

Tag din passion med ind i dit hverdagslook med adidas basketball T-shirts

Din basketstil behøver ikke være begrænset til banen. Basketball er nemlig ikke bare en sport men et udtryk og en livsstil. adidas bringer basketball T-shirts med ind i din hverdagsgarderobe og giver dig T-shirts, som passer til alle anledninger. Fra fitnesscenteret til middagen. Fra arbejdet til en afslappet søndag på sofaen. Basketball-stilens afslappede komfort og minimalistiske snit hører også til i hverdagen.

Basketball T-shirts til hverdag og træning

Elsker du at spille basketball eller er du bare forelsket i stilen? Højst sandsynligt begge dele. adidas basketball T-shirts kombinerer sublim åndbarhed, med lækre og slidstærke materialer og skaber basketball T-shirts som bevæger sig ubesværet med kroppen. Træd ind på banen i vores klassiske basketball T-shirts, som lader din krop ånde ligegyldigt hvor hård kampen bliver. Vil du have ekstra åndbarhed, vælg da en T-shirt med meshpaneler i siden. Dette øger din krops bevægelsesrum og holder dig afkølet kampen igennem. Når du er færdig, har været i bad og skal ud og hænge med holdkammeraterne, kan du trække i en adidas basketball T-shirt i blød 100% single jersey bomuld. De fås i et væld af friske farver, prints og colour blocks. Du skal bare vælge den, som passer bedst til din individuelle stil og udtryk. Vores ventilerende stof holder dig kølig og vores T-shirts med UV beskyttelse, beskytter din krop mod skadelige stråler fra solen.

T-shirts som hjælper med en bedre verden

adidas har siden begyndelsen været med i Better Cotton Initiative. Her igennem forbedrer vi vilkårene for vores producenter, samt nedsætter vores klimaaftryk på jorden. Vi tror på, at innovation er vejen frem mod en sundere jord og derfor har 50% af vores kollektioner siden 2021 været lavet af bæredygtige materialer. Rock din klassiske 3-Stripes basketball T-shirt med god samvittighed.