alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketballbolde

 
[4]

Ligegyldigt hvordan du spiller, så gør det med basketballbolde fra adidas

Uden en bold er der ikke nogen kamp. Derfor er det vigtigt, at du vælger en bold som passer til din basketstil og dine behov. Ikke alle basketballbolde er de samme og de kan forskellige ting. Tænk over, hvilket underlag du primært spiller på. Hvis du kan lide at skifte og både spiller på grus, på gulv, på asfalt og på banen i parken skal du vælge en bold, som fungerer på alle overflader. Vores basketballbolde i syntetisk læder giver sublimt bounce og fungerer på alle typer overflader. Så den er perfekt til en dag, fyldt med overraskelser og spontane spil. Bytylblæren hjælper med, at din basketball holder luft og spændstighed længere. Til de mindste, har vi basketbolde i mindre størrelser. De passer perfekt i de små hænder og gør dem nemmere at drible med. Flere af vores minibasketballbolde kommer i forskellige farver med adidas 3-Stripes. Det slidstærke gummi holder til mange timers øvning i indkørslen eller på banen med vennerne.

Er du professionel eller på vej til at blive det? Så er svaret Pro basketballbolde

Hvis du elsker at spille som de profesionelle og kanalisere din yndlingsspiller, så skal du vælge adidas Pro basketballbolde. De løfter dit spil til næste niveau. Polyurethane overlaget hjælper med at håndtere fugt og gør bolden lettere at håndtere. Vores Pro basketbolde lader dig vise dine moves på banen. Overfladen er designet til struktur og holdbarhed, så du kan have din bold med under armen mange kampe ud i fremtiden. adidas har i mange år haft stolt samarbejde med basketverdenen. Fra vores slidstærke basketsko til åndbare spillertrøjer og fantastiske basketballbolde. Mange års kendskab til basketverdenen har hjulpet os med, at udvikle teknologier specialdesignede til basketballspillerens unikke behov og bevægelsesmønstre. Vi elsker basket!