alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketballshorts

 
[45]

Dunk the competetion med verdensførende basketballshorts fra adidas

Alle adidas' basketballshorts er designet med spillernes behov in mente. Den mest avancerede teknologi er skabt på baggrund af en årelang erfaring indenfor design af basketballshorts og hoop-apparel. adidas laver shorts i åndbart materiale, designet i lag for ekstra dækning og komfort. Fra træning til fritid, slam dunks til søndagshygge. adidas giver dig basketballshorts, som du ligeså godt kan have liggende øverst i skabet. De bliver med sikkerhed dine go to's, både på og udenfor banen.

Ankle break din modstander i adidas short til basketball

Når du er i konstant bevælgelse er det vigtigt, at dine shorts understøtter dine bevægelser. Derfor er alle adidas basketballshorts justerbare og lavet i åndbare materialer for optimal bevægelighed og komfort. Basketball er en sport bygget på kreativitet. Det er en sport drevet af mennesker som bringer en række friske moves og et drys individuel stil til spillet. Det er præcis disse rødder, adidas genkender og hylder ved at skabe basketball-gear som fejrer det individuelle udtryk og nyskabende visioner.

Apparel til basketball med en lang, begivenhedsrig historie

Siden 1970'erne har adidas haft en fod indenfor i basketballspillets verden. Ved at sammensmelte deres målorienterede drive med basket historiens fokus på stil og look, har de sammen med eksperter, produceret nyskabende gear til basketball i over 40 år. Med materialer i højeste kvalitet og top-avancerede teknologier, giver adidas dig shorts til basketball med den ultimative komfort og stil. Det eneste du skal have fokus på, er at poserize din modstander. Vælg lange basketballshorts i three quarter længde med ribbet kant, så de ikke glider op under spillet. Skal du spille udenfor? Så vil du blive glad for adidas basketballtights, som holder dine muskler varme og klar til at accelerere. Fra gaden til banen, dit adidas basketball-gear kan tages med hele vejen.