alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketball tøj

 
[121]
Størrelsesudvalg
Pris
135 kr. - 1.399 kr.
1351399
1 / 3
Side:af 3

Pro eller amatør så er det rigtige basketball tøj vigtigt

Uanset om du spiller på højt niveau, eller bare lidt med vennerne eller ungerne engang i mellem, behøver du bestemt ikke mangle det rette tøj. Det er vigtigt med tøj som ikke hæmmer dine bevægelser eller lader din kropsvarme ophobe sig. Her kan du vælge det komplette basketball tøj og vide at du får produkter fremstillet af kvalitetsmaterialer og med et øje for miljøet også. Som en del af vores materiale benytter vi genanvendt polyester, som nedsætter vores ressourcebehov og udledningen af skadelige stoffer. En anden vigtig detalje er åndbarhed og luftcirkulation i tøjet, der sikrer at du kan slippe af med din kropsvarme, køler dig ned og samtidigt er fremstillet til at lede sveden væk fra kroppen. Alle disse features gør også tøjet velegnet til andre situationer, som en god workout i fitnesscentret.

Sammensæt din egen basketball uniform

Med et stort udvalg af designs og farver, er det nemt at designe din helt personlige basketball uniform til dig selv eller holdet. Måske endda genskabe forbilledernes basketball uniform? Her er også tøj så du kan spille både ude og inde, sommer og vinter. 3-Stripes er vel nærmest et gennemgående element, som også signalerer den sædvanlige adidas kvalitet. Går din søn eller datter til basketball, så kan du købe adidas med ro i sindet. Velvidende at de har tøj på som ikke hindrer dem i at yde deres absolut bedste mens de stadig kan give udtryk for personlig smag og stil. AEROREADY hjælper dem også med at bevare komforten under hele kampen eller træningen og også dine børn kan klæde sig som deres forbilleder. Vi har jo alle sammen været børn, så mange husker nok følelsen hvis vi fik mulighed for at ligne et af vores forbilleder ikke mindst indenfor sport.