alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketsko til Kvinder

 
[180]
Med adidas basketballsko til kvinder får du den rette støtte og det greb, du har brug for, når du spiller, uanset om det bare er med vennerne, eller det er til konkurrence i en klub.
Basketball Grå Dame 8 skoBasketball Grå Dame 8 sko

Dame 8 sko

Basketball

1 / 4
Side:af 4

Hold grebet med adidas basketballsko til kvinder og vind kampen

Med særligt udviklede såler og mønstre skaber adidas det optimale greb og et solidt fremdrivningssystem kombineret med lækre designs, farver og en varieret udformning af både overdel og sål findes her basketballsko til kvinder, som passer til det meste uanset ambitioner. Her er også lækre produkter fremstillet i en stribe stærke og behagelige materialer, som gør det til en fornøjelse at hoppe i din udvalgte basketballsko til kvinder.

Dame basketsko, som hjælper dig, når du behøver det ekstra

Her er såler, der gør det muligt for dig at bevæge dig ekstra hurtigt og effektivt samt hurtigt kunne skifte retning, når det kræves. En støttende og let overdel fuldender disse basketballsko til kvinder, så du kan præstere optimalt både til træning og kamp. Uanset din personlige stil og din spillestil er her dame basketsko udformet til at hjælpe dig og give dig støtte og sikkerhed, så du kan koncentrere dig om selve spillet og om at yde dit absolut bedste hele tiden.

Pas på dine sko, så får du mest muligt glæde af dem

Flere af basketskoene kan have et design og en komfort, som indbyder til hverdagsbrug, men sålerne er optimeret til brug på og omkring en basketballbane, hvor de giver dig netop det greb og afsæt, du har brug for. Bliver dine sko våde eller fugtige, så stil dem i et tørt, opvarmet rum og undgå at lægge dem på en radiator eller anden varmekilde. Det kan reducere levetiden på dine basketballsko til kvinder. Gem den vejledning, der følger med dine sko. Den fortæller mere om, hvordan du bedst plejer og rengør dine basketsko og får længst og bedst mulig glæde af dem.