alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Basketballjakker

 
[8]

Smarte basketballjakker for enhver

I vanlig adidas-stil byder flere af jakkerne nærmest på det ultimative inden for personlig tilpasning, da de er udstyret med et aftageligt mærke, som du eventuelt kan udskifte med et, som passer til dig eller din favoritklub. Samtidig er der også forskellige snit og forskellige tykkelser for og jakke. Om det er til sommer eller vinter, så er her en jakke, der kan bruges, omend du måske vil have lidt mere på til de koldeste vinterdage. Her er også jakker med AEROREADY, der er en særlig teknik til at absorbere fugt og holde dig tør og komfortabel, selv når du rigtigt er i gang på den udendørs basketbane.

Fra varm og bamset til tynd og enkel

Basketballjakkerne her omfatter de klassiske, lidt tykke og bamsede college-jakker, som er perfekte til de køligere forårs- og efterårsdage og lettere vinterdage samt til hverdagsbrug. De er også praktiske til og fra træning eller måske endda til en udendørskamp om vinteren. Til kamp, træning eller hverdagsbrug om sommeren er der de tyndere jakker. Her finder du også jakker med indbygget teknologi, der hjælper dig med at yde dit absolut bedste og samtidig nyde den bedste mulige komfort.

Denne type jakker kan have deres eget temperament

Denne type basketballjakker har desværre den bagside, at de kan være lidt temperamentsfulde, når det gælder vask og vedligeholdelse. Derfor er det ekstra vigtigt, at du både tjekker og gemmer vaskeanvisningen, som følger med jakken. Find et godt vaskemiddel, så er du godt hjulpet på vej. Det må gerne et, som virker ved lave temperaturer, da disse jakker typisk ikke bryder sig om at blive vasket for varmt. Hvis du holder dig til disse huskeregler, vil du kunne få lang tids glæde og fornøjelse af din jakke, uden at den krymper, mister faconen eller begynder se kedelig ud.