alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Børnefodbold

 
[522]
Fodbold Rød Air pumpeFodbold Rød Air pumpe

Air pumpe

Fodbold

1 / 11
Side:af 11

Børnefodbold - udstyr og tøj, til det fodboldglade barn

Det ligger i detaljerne. Både det, som skiller den fremragende spiller fra den gode. Og det, som skiller det sublime udstyr fra det, som bare er okay. adidas skaber tøj, sko og udstyr til børnefodbold, hvor forskellen ligger i detaljerne. Til børn, som stadig vokser, er det vigtigt at deres udstyr, understøtter deres krop og giver dem fri bevægelighed. Børn skal ikke bekymre sig, især ikke om deres fodboldudstyr. Det har vi gjort, så dit barn kan løbe bekymringsfrit ud på banen. For ekstra stabilitet og følelsen af, at bevæge sig i luften, har vi skabt slidstærke sko med ekstra support og åndbare T-shirts og shorts. Vores revolutionerende såle og sidestøtte støtter de voksende fødder. Tension tape sørger for sublim pasform.  Fodboldtøjet er lavet i lækre materialer, med sublim bevægelighed og komfort. AEROREADY teknologien er svedabsorberende. For de lange, varme udendørskampe i sommermånederne, har flere af vores t-shirts sidepaneler i mesh, som giver ekstra regulering af kropstemperaturen.

Vi elsker børnefodbold og fremtidens store talenter

For barnet, som aldrig stopper med at vokse. Hverken i størrelse eller talent. adidas støtter dit barns rejse ind i børnefodboldens fagre verden og skaber udstyr, tøj og sko i børnehøjde. Med alt fra de klassiske, kontrasterende fodboldtrøjer med 3-Stripes, til de farverige fodboldsko som får dit barn til at suse over banen. Vi har sørget for brede kollektioner, som har noget til alle børn. Vores fodboldsko fåes til alle typer underlag. Den bløde overdel i syntetisk materiale og de specialkonstruerede bånd giver støtte og mobilitet. Agility-knopkonfiguration giver ekstra support til udendørsfodbolden. Stopper dit barns fodboldglæde ikke, når det træder af banen? Så skal det udtrykke sig i deres hverdagssko. Vores casual sneakers er en blanding af kultur og komfort, der med Boost midtersål beskytter de voksende ben. Inspirerede af de kommende generationer og vores ønske om, at efterlade dem en bedre jord end den vi modtog, har 50% af vores kollektioner siden 2021 bestået af bæredygtige og genanvendte materialer. Der er ingen Planet B.