alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Børnefodbold

 
[478]
Milano 16 sokker, 1 par
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Tiro 21 træningsbukser
Arsenal 22/23 udebanetrøje
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
Entrada 22 træningsshorts
Condivo 22 træningsshorts
Tiro 21 windbreaker
Tiro 21 windbreaker
Tiro Competition bold
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Milano 16 sokker, 1 par
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Ajax Amsterdam 22/23 udebanetrøje
X Speedportal.3 Soft Ground støvler
Tiro 21 træningsbukser
Sereno træningsdragt
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
UCL Competition void bold
X Speedportal.1 Firm Ground støvler
Tiro Essentials shorts
Tiro 21 træningsjakke
Predator Edge.3 Indoor fodboldstøvler
Manchester United Condivo 22 træningstrøje
Deportivo Indoor sko
Milano 16 sokker, 1 par
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Predator Edge.1 Firm Ground støvler
Arsenal 22/23 tredjetrøje
Entrada 22 træningstrøje
X Speedportal.3 Laceless Turf støvler
Manchester United opvarmningstrøje
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Tiro Essential træningstop
Entrada 22 Sweatshirt
Arsenal 22/23 udebaneshorts
Al Rihla Pro bold
Tiro Club bold
Al Rihla træningsbold
Manchester United 22/23 Baby udebanesæt
Condivo 22 træningsshorts
X Speedportal.3 Indoor støvler
1 / 10
Side:af 10

Børnefodbold - udstyr og tøj, til det fodboldglade barn

Det ligger i detaljerne. Både det, som skiller den fremragende spiller fra den gode. Og det, som skiller det sublime udstyr fra det, som bare er okay. adidas skaber tøj, sko og udstyr til børnefodbold, hvor forskellen ligger i detaljerne. Til børn, som stadig vokser, er det vigtigt at deres udstyr, understøtter deres krop og giver dem fri bevægelighed. Børn skal ikke bekymre sig, især ikke om deres fodboldudstyr. Det har vi gjort, så dit barn kan løbe bekymringsfrit ud på banen. For ekstra stabilitet og følelsen af, at bevæge sig i luften, har vi skabt slidstærke sko med ekstra support og åndbare T-shirts og shorts. Vores revolutionerende såle og sidestøtte støtter de voksende fødder. Tension tape sørger for sublim pasform.  Fodboldtøjet er lavet i lækre materialer, med sublim bevægelighed og komfort. AEROREADY teknologien er svedabsorberende. For de lange, varme udendørskampe i sommermånederne, har flere af vores t-shirts sidepaneler i mesh, som giver ekstra regulering af kropstemperaturen.

Vi elsker børnefodbold og fremtidens store talenter

For barnet, som aldrig stopper med at vokse. Hverken i størrelse eller talent. adidas støtter dit barns rejse ind i børnefodboldens fagre verden og skaber udstyr, tøj og sko i børnehøjde. Med alt fra de klassiske, kontrasterende fodboldtrøjer med 3-Stripes, til de farverige fodboldsko som får dit barn til at suse over banen. Vi har sørget for brede kollektioner, som har noget til alle børn. Vores fodboldsko fåes til alle typer underlag. Den bløde overdel i syntetisk materiale og de specialkonstruerede bånd giver støtte og mobilitet. Agility-knopkonfiguration giver ekstra support til udendørsfodbolden. Stopper dit barns fodboldglæde ikke, når det træder af banen? Så skal det udtrykke sig i deres hverdagssko. Vores casual sneakers er en blanding af kultur og komfort, der med Boost midtersål beskytter de voksende ben. Inspirerede af de kommende generationer og vores ønske om, at efterlade dem en bedre jord end den vi modtog, har 50% af vores kollektioner siden 2021 bestået af bæredygtige og genanvendte materialer. Der er ingen Planet B.