alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Babytøj til piger

 
[196]
Badge of Sport joggingdragt
Future Icons heldragt
Badge of Sport joggingdragt
Athly V 3-Stripes badedragt
Crew Sweatshirt sæt
Adicolor SST træningsdragt
Graphic Logo Crew sæt
Full-Zip Hoodie sæt
Badge of Sport joggingdragt
Adicolor SST træningsdragt
3-Stripes Cotton tights
Adicolor Crew sæt
Adicolor Crew sæt
Adicolor Crew sæt
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Solid Fitness badedragt
Adicolor Hoodie sæt
3-Stripes Tricot træningsdragt
Badge of Sport Graphic joggingdragt
Camo hoodie sæt
Adicolor Hoodie sæt
Hooded Teddy Fleece kønsneutralt joggingsæt
3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Crew Sweatshirt sæt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
adidas Essentials Logo Sweatshirt and Pants kønsneutralt sæt
Real Madrid Baby joggingdragt
Adicolor Crew sæt
Trefoil T-shirt
3-Stripes T-shirt
adidas Essentials Sweatshirt and Pants sæt
Manchester United 22/23 Baby udebanesæt
Marimekko kjole
Adicolor Hoodie sæt
3-Stripes Tricot træningsdragt
Future Icons Shiny træningsdragt
Trefoil T-shirt
adidas Essentials Logo Sweatshirt and Pants kønsneutralt sæt
3-Stripes sparkedragt med hagesmæk
1 / 5
Side:af 5

Babytøj til piger: når de yngste skal sportsforkæles

En sporty livsstil starter fra barnsben. Som forælder kan du danne dine børn ved at vise dem vejen i det rette sportsoutfit. Babytøj kan alt det, der er godt for de yngste. Bløde bomuldsmaterialer mod huden kombineret med løs pasform egner sig perfekt til alle småbørn, der bruger dagen på at kravle, hoppe, danse, løbe og lege. Babytøj er ikke kun forældrenes valg. Hurtigt vil din baby få øjnene op for adidas-logoet, der er lige dele mode og funktionalitet. Krudt i bagen er lige sagen. Især når ungerne kan forlade sig på AEROREADY. Den innovative teknologi, der til hver en tid sørger for at holde kroppen tør. Svedtransporterende elementer leder fugt væk fra huden. Så det er slut med gennemblødte unger, der mister motivationen til sport. I stedet kommer jublen frem, når kroppen svøbes ind i fleksibelt babytøj i moderigtige farver.

Babytøj til piger– de kære små fortjener også adidas

Den sødeste baby i et sæt farvestrålende babytøj. Findes det mere cute? Eller lad din store baby vælge selv, for måske hun tiltrækkes af farven blå, sort eller noget helt tredje. Farver matcher babyers energiske livsstil. Skal farmand have den mindste med på fanvognen, så er babytøj som klubtøj lige sagen. Real Madrid, Juventus eller et andet af vores sponsorerede hold? I bestemmer selv, hvem der skal heppes på. Alle forældre ønsker det bedste for guldklumperne. Bæredygtighed er vejen frem. Du kan forære babytøj til piger til alle dem du holder af. Med viden om, at det er skabt med fokus på reducering af emissioner og resurser. Økologisk bomuld, Primegreen med udelukkende genanvendt polyester, og mange andre lækkerier kan du med miljøbevidsthed putte omkring dine pigers hud. Bliv helt perfekt klar til vuggestue og dagpleje i babytøj fra adidas. Der ikke sætter nogen begrænsninger på bevægelsesfriheden.