alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Pigetøj

 
[1047]
adidas x Disney Daisy Duck tights
adidas x Marimekko Believe This AEROREADY Training Floral-Print tights
Marimekko Cotton tights
ARKD3 Allover Print T-shirt
Tiro 19 træningsbukser
Tiro 19 træningsbukser
Tiro 21 træningsbukser
Crew Sweatshirt sæt
3-Stripes Tricot træningsdragt
3-Stripes bukser
Trefoil hættetrøje
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Crew sæt
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor SST træningsdragt
Trefoil T-shirt
adidas Essentials 3-Stripes leggings
Adicolor Crew sæt
Adicolor hættetrøje
Adicolor Crew sæt
Adicolor SST træningsbukser
3-Stripes Tricot træningsdragt
Core 18 bukser
Badge of Sport joggingdragt
adidas x Classic LEGO® Crew todelt sæt
Adicolor SST træningsdragt
Manchester United Essentials Trefoil sweatshirt
Adicolor SST træningsjakke
Allover Print træningsdragt
Tiro 21 træningsbukser
3-Stripes bukser
3-Stripes bukser
Mo Salah 3-Stripes trøje
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor SST træningsjakke
Badge of Sport joggingdragt
Arsenal 21/22 hjemmebanetrøje
Athly V 3-Stripes badedragt
Adicolor hættetrøje
Tiro 21 træningsbukser
Adicolor Hoodie sæt
Camo Graphic T-shirt
Adicolor SST træningsdragt

Blødt, bæredygtigt pigetøj bringer den yngre generation gennem hverdagen

Bring komforten med dig til hverdag og træning med blødt, strækbart pige tøj fremstillet af bæredygtige materialer som genanvendt polyester og bomuld fra Better Cotton-initiativet. De ansvarlige produktionsformer tillader os at mindske forbruget af jordens ressourcer og støtte op om verdens producenter af bomuld og deres vilkår. Følg os, når vi sammen tager et aktivt skridt mod en bedre verden. En kompromisløs tilgang til materialer og kvalitet forenet med trendy looks og skelsættende 3-Stripes, der har defineret rammerne gennem årtier. Det alsidige pigetøj fra adidas kender ingen grænser og bringer den yngre generation gennem de aktive udfoldelser og den ugentlige træning til skolebænken og dagligdagen. Det iført trendsættende hoodies, klassiske træningssæt, uundværlige T-shirts, beskyttende overtøj og letvægtsshorts. Et komplet udvalg til det kræsne klædeskab.

Træning og varme dage indtaget med afkølende sommertøj til piger

Svedtransporterende stof og fugtabsorberende AEROREADY tilsat adidas sommer-pigetøj og træningstøj, så de vigtige driblinger på plænens grønne græs kan føres ud i livet uden gener fra fugt og sved. Et dedikeret fokus på sporten gjort muligt med ventilerende mesh-indsatser og afkølende funktioner, der skaber et rart klima for kroppen under intens udfoldelse. Det mens det fleksible letvægtsstof går i et med dit barns bevægelser og bakker op om selv de mest vovede udfoldelser. Sublim pasform leveret af gode snit og justerbare taljer. Med sine omsvøbende funktioner går pigetøj fra adidas i ét med kroppen.

Isolerende vinter-pigetøj til årets kolde dage

Når de kølige temperaturer melder deres ankomst, pakker vi dit barn ind i dejlig, varmt vinter-pigetøj. Isolerende polstring indkapsler varmen, så leg ude er en fornøjelse også i sne og blæst. Suppler med en blød hoodie tilsat stor hætte på årets ekstra kolde dage. Velovervejede udskæringer sørger for fri bevægelighed, så intet begrænser dit barns bevægelser.