alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Fodboldtilbehør til mænd

 
[282]
Pris
34 kr. - 1,499 kr.
341499
1 / 6
Side:af 6

Find fodboldtilbehør til mænd i alle former

Er der et sted, hvor du aldrig må gå på kompromis med udstyret, så er det fodboldbanen. Det kan koste den farlige 2-0-føring, de afgørende meter, når du stikker på langsiden, eller som en mere trist ting føre til en pause på grund af en skade. Alt står på spil, både boldglæden og dine bens ve og vel. Så slå dig løs, og fyld den digitale indkøbskurv med alt det vigtigste fodboldtilbehør til mænd, som du bare må eje i de afgørende øjeblikke, med alt lige fra de nyeste UCL-bolde til de vigtige benskinner og det nyeste udstyr fra din yndlingsklub. Find det hele i sortimentet hos adidas.

Fremskridtets fodbold

Uanset hvilken holdning du har til det omdiskuterede VAR-system, så er teknologi og fodbold uadskillelige. Teknologiske fremskridt har været med til at finpudse redskaberne og give flere muligheder i fodbold, så længe sporten har eksisteret. Var det ikke for de teknologiske fremskridt, ville bolden stadig være en gummikugle så tung som en sten. Oplev selv, hvor langt vi er kommet, med adidas’ udvalg af fodboldtilbehør til mænd.

Indtag banen med selvtillid

Med fodboldtilbehør til mænd fra adidas bliver du en del af en tradition, som har dybe rødder i fodbold. De stilrene adidas-design er en rød tråd gennem alle de produkter, du kan tage med på grønsværen. Og når kampen fløjtes i gang, får du et fundament, som er afprøvet i fodboldens største øjeblikke. Gå på opdagelse i vores udvalg, og sørg for, at du giver dit eget spil de bedste muligheder for at blomstre.