alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodboldstøvler uden snørebånd

 
[97]
Fodbold Rød Copa Sense+ Soft Ground støvlerFodbold Rød Copa Sense+ Soft Ground støvler

Copa Sense+ Soft Ground støvler

Fodbold

1 / 3
Side:af 3

Fodboldstøvler uden snørebånd: slip for bøvlet med binderi

Snørebånd der går op og skal bindes, er spild af tid. Og kan føre til fald og uheld på banen. Alt dette er elimineret, når du trækker i et par fodboldstøvler uden snørebånd. Det har aldrig været lettere at komme ind og ud af et par fodboldstøvler takket være laceless designs. Overdele i Primeknit bidrager med perfekt pasform, der sidder som smurt om fødderne. De fleksible materialer holder fødderne behageligt på plads samtidig med, at bevægelsesfriheden er intakt. Åndbarhed og elasticitet er vejen frem mod vindende præstationer på banen, så din målnæse finpudses. De snøreløse overflader sikrer en jævn og ergonomisk fordeling af former og materialer, så din sparkeflade bliver større og mere komfortabel. Fodboldstøvler uden snørebånd er overdele designet i ét stykke uden afbrydelser og forstyrrelser. Der erheller ingen sko-tunge til at skabe ujævn forskel. Men derimod ren og skær smoothness, som tilpasser sig dine fødder.

adidas fodboldstøvler uden snørebånd – en øget sparkeflade

Nutidens og fremtidens fodboldstøvler er på markedet. De organiske designs lader kun ét hul tilbage, som du kan putte fødderne ned i. Og tension-tape holder pasformen med øget velbehag til dig. Fodboldstøvler uden snørebånd er attraktive med deres praktiske looks. Torsion System-såler sørger med en todelt sål for, at hæl og forfod bevæger sig naturligt og stabilt. Kontrollerede boldberøringer og famøse driblinger. Når snørebånd er fjernet, har du den største frihed på overfladerne. Til at ramme bolden effektivt fra alverdens vinkler uden bump på vejen. Sømløse konstruktioner og Demonskin med takker på snuderne giver dig afgørende og kampvindende kontrol. Sæt kløerne i underlaget og styr kampen med smidighed uden snørebåndsforstyrrelser. De sok-lignende overdele bidrager med et naturligt greb om fødderne, der får dig flyvende frem på grønsværen. Udendørs eller indendørs. Fodboldstøvler uden snørebånd til begge dele – det har aldrig været mere funktionelt.