alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børneure

 
[59]
1 / 2
Side:af 2

Børneure: punktlighed og pynt på én og samme tid

Vær på forkant med tiden og overhold aftaler. Børneure sørger for tryghed gennem dag og nat, så fornemmelsen for tid bliver en del af dannelsen. Hos adidas gør vi det ekstra sjovt og smart at gå med ur. Familiens yngste inspireres af holdkammeraterne, som for længst har fået smag for internationale sportsbrands. Børneure med 3-Stripes eller Trefoil er hotte i alt fra skolegården til sportspladsen. Det er tid til nye personlige tider både under og over vand med børneure om håndleddet. De teknisk veludførte designs holder styr på start og stop, og tikker troligt videre på trods af en regnbyge. Barnets sportsperformance kan vejes og måles, så talentet kan fortsætte med at spire. Børneure er også uundværlige til alle de almindelig hverdagsting. Hold tjek på tiden og kom op om morgenen. Overhold træningsaftaler og venneaftaler. Og vær sikker på at komme hjem, inden aftensmaden er ryddet af bordet.

Tiden går aldrig i stå med børneure

Fuld fart på barndommen med liv og glade dage. Går det lidt for stærkt, så forlad dig på børneure, som viser dig klokken på slaget. Til de yngste børn er farverige ure med silikonerem lige sagen. De sidder uforstyrret om håndleddet og farverne er lige i øjet. Letvægtsure i kvalitetsmaterialer passer perfekt til en barnearm. Digitale urskiver er vejen frem med store skarpe tal, så intet barn kan tage fejl af klokken. Teenagere vil elske børneure i massivt stål. Det er vejen til det unge snart-voksenliv med robusthed og klassisk analog urskive. Vælg guld eller sølv, som dit hiphop-idol, eller bløde afrundede kurver i legende lette looks. Børneure er tidens tand med både funktionalitet og mode, så børn ikke står tilbage som et spørgsmålstegn uden føling med dagens rytme. adidas ure er smarte accessories, som intet barn kan holde øjnene fra.