alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Belgien-fodboldtrøjer

 
[15]

Kunstnerisk finish og fuld opbakning til landsholdet med belgiske fodboldtrøjer

Det belgiske landshold er et fast indslag ved vigtige turneringer som VM og EM. Her dribler de professionelle spillere og store verdensstjerner lystigt afsted, mens de selvsikkert lægger op til triumferende målskud og afgørende redninger. Gang på gang har Belgiens landshold vist, at fællesskab og sammenhold kan føre store ting med sig. Har det europæiske landshold og dets dygtige fodboldspillere også taget dig med storm, har du chancen for at vise din opbakning og loyalitet med sporty og grafisk flotte Belgien-fodboldtrøjer fra adidas. Kunstneriske designs med maleriske penselstrøg kombineret med den røde pangfarve kendt fra hjemmebanetrøjen bringer kant og uovertruffen stil til banen. Ingen kan være i tvivl om, at du tager dit spil og hold seriøst.

Fugtabsorberende Belgien-kits i letvægt giver fuld kontrol

Foruden et look, der vækker opsigt og vidner om din støtte, kan du drage nytte af de mange teknologier brugt til at forfine og fuldende Belgien-fodboldtrøjer. AEROREADY holder dig tør og selvsikker, når det for alvor gælder. Den absorberende teknologi eliminerer fugt og sved, så du kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Intet holder dig tilbage i disse lette Belgien-kits fremstillet i blødt stof og med genanvendte materialer, som bakker op om miljø og bæredygtighed. Bevæg dig frit og flyvende i let tøj, der aldrig tynger. Præcis som de store stjerner.

Find vej igennem fodbold og hverdag med autentiske Belgien-udebanetrøjer

Af og til foregår kampen på udebane. Det betyder, at den røde farve udskiftes med en hvid og derved flere valgmuligheder til dig. Lyse Belgium-udebanetrøjer fra adidas er lavet i autentiske designs med broderede fanmærker på brystet. De matcher de professionelle spilleres, så du kan bringe troværdighed og autencitet til dine hæsblæsende taklinger på banen og din gang uden for banen. Det sporty fodboldlook leveret i en Belgien-fodboldtrøje gør sig sublimt til både bane og hverdag. Suppler med et par simple jeans, og du er klar til at indtage gadebilledet.