alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Belgiens landsholdtrøjer

 
[4]
Kvinder Fodbold Rød Belgium hjemmebanetrøjeKvinder Fodbold Rød Belgium hjemmebanetrøje

Belgium hjemmebanetrøje

Kvinder Fodbold

Belgiens landsholdstrøjer understreger styrken i fællesskabet

Med mere end 100 år på banen er Belgiens landshold en kraftfuld spiller på banen. Nu kan du tage del i deres rige historie med adidas’ officielle fodboldtrøjer i både ude- og hjemmebanefarver. Ligegyldigt hvilken version, du vælger, så får du det helt unikke niveau af håndværk og holdbarhed, der kendetegner adidas’ mange kollektioner. De tekniske materialer i adidas’ spillertrøjer har svedtransporterende evner, så din komfort øges under hele kampen. Uanset om du selv spiller på banen eller viser din støtte fra tilskuerpladserne, så ledes fugten væk fra din krop og giver dig dermed en mere komfortabel temperatur hele dagen. Belgiens fodboldlandshold er bevis på, at de bedste resultater bliver skabt i fællesskab. Når Belgiens landshold spiller mod resten af Europa, kan du i adidas’ spillertrøjer vise din support til holdet og det stærke fællesskab, som kendetegner Belgiens fans. Hvad end du vælger versioner i ultra let polyester eller blød bomuld, så er du sikret komfort hele kampen igennem.

Ikke to fans er ens – vis din unikke støtte i Belgiens landsholdstrøjer

Alle er unikke, også fodboldfans. Hvordan du kombinerer dit gear er op til dig, men én ting er sikkert: Du viser din støtte og loyalitet til de "Røde Djævle" fra Belgien, når du træder ud i vores fede serie af Belgiens landsholdtrøjer fra adidas. Både voksne og børn viser deres support. adidas’ fede hjemmebanesæt til børn omfatter T-shirt og shorts, der er skabt til bevægelse og leg. Du får et stort udvalg af størrelser og pasforme, så hele familien kan matche på kampdagen. Belgiens landsholdtrøjer er designet i højkvalitetspolyester og fås med genanvendte detaljer. Så kan du samtidig gør dit for planeten, mens du hepper på Belgiens fodboldikoner. Deres egne spillere iklæder sig en version af vores spillertrøjer, når de med snilde tackler modstanderne og holder øjet på målet.