alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Tyskland – landsholdstrøjer og udstyr

 
[44]

Vis, hvem du støtter, med en tysk landsholdstrøje fra adidas

Tyskland er ikke bare landet, som Danmark havde æren af at slå i en legendarisk EM-finale i 1992. Tyskland-trøjen har også prydet nogle af de mest vindende hold og spillere i international fodbold. Den nye tyske landsholdstrøje har et ikonisk og stilrent design. Oplev den mørke og elegante udebanetrøje og selvfølgelig den klassiske hvide hjemmebanetrøje, som her har fået striber og et streetwear-inspireret udtryk. Tyskland har mange fantastiske fodboldspillere, og både spillere og fans kan med kollektionen fra adidas få spillertøj, som er velsiddende og luftigt, samt tilbehør til alle vejrforhold og aktivitetsniveauer. Samtidig har produkterne et markant miljøfokus og er skabt ved brug af genanvendt polyester, så du kan støtte dit yndlingshold med god samvittighed.

Tag spillet til næste niveau

Her på siden finder du den officielle tyske landsholdstrøje, som er fremstillet i den kendte adidas-kvalitet for det tyske landshold. Tøj, som kan tåle, at du yder dit ypperste på banen eller bruger det i fitnesscentret. Den fugtabsorberende AEROREADY-teknologi holder dig tør, selv under den hårdeste træning i varmt vejr. Udover vores moderniserede udgave af den elskede og klassiske Tyskland-trøje finder du selvfølgelig også fodbolde, tasker, T-shirts og meget andet tilbehør i kollektionen, så du kan slå dig løs på grønsværen, eller hvor du nu foretrækker at dyrke din sport. Kom i den helt rette stemning inden de store kampe med adidas' omfattende kollektion af produkter med det tyske landshold.