alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Tysklands landsholdstrøjer

 
[15]

Teamwork og innovation i Tysklands landsholdstrøje

Forskellighed er essentielt på banen. adidas har designet performance landsholdstrøjer, som understøtter forskellige stilarter og unikke behov. Stoffet holder dig tør, når kampen bliver hektisk, og svedtransporterende detaljer øger komfort og bevægelighed. Med Tysklands landsholdstrøjer i en lige pasform, får din krop yderligere frihed og dit look får en autentisk fodbold kant.

Sort, rød, gul - vis din dedikation i Tysklands landsholdstrøje

Striberne er en del af Tysklands hjerteblod. Om det er de minimalistiske sorte, grå og hvide versioner eller dem med de sorte, røde og gule, så er striberne en essentiel del af designet på Tysklands landsholdstrøje. Fra den unge til den garvede fan. Der er en landsholdstrøje til alle. I adidas eget AEROREADY materiale kan du holde en komfortabel kropstemperatur, selv når kampen spidser til og de sidste minutter nærmer sig. Vis din støtte til "Die Mannschaft", uden at gå på kompromis med komforten.

Stå klar før kickoff med stolthed i Tysklands hjemmebanetrøje

Fodbolden samler os - det er noget af det, den er bedst til. Når vi samler os omkring støtten til vores yndlingshold, er der intet, som kan stoppe os. Stoltheden over sporten giver et sammenhold i særklasse. Derfor er kombinationen af Tysklands og adidas striber en helt unik kombination. Med det ikoniske Trefoil logo på brystet, bærer du en del af historiens vingesus på dig. Tysklands landholdstrøjer er lavet i bløde og lette materialer. Om du står på sidelinjen eller selv spiller på banen, så kommer du slet ikke til at tænke over andet end at få bolden i mål. Landsholdstrøjerne smyger sig om din krop. Hop i en præsentationsjakke inden kampen, så du kan få den komplette oplevelse af, at stå lige dér på banen med dit yndlingshold. Så holder du dig tør, selv når du kan mærke presset.