alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Piger · Performance · Tasker

 
[16]

Performance tasker til piger - pak alle sportens nødvendigheder og kom afsted

Piger i fuld hopla og masser af smittende glæde. Sport gør glad – og ekstra glad, når tingene kan opbevares i ens helt egen taske. Klar, parat til at dyste mod holdkammerater og tage imod nye oplevelser fra nær og fjern. Sportstasker til piger skal der til, på både udebane og hjemmebane. Enhver pige kan hurtigt glemme det i farten, at det fugtige tøj og håndklædet ikke skal direkte i tasken. Med sportstasker til piger i åndbare materialer ser tingene anderledes ud. Ventilation gør, at tingene tørre hurtigere. Ruminddeling med plads til det hele, så pigebørn i alle aldre nemt lærer at skabe orden. Sportstasker til piger er organiseret med masser af separate rum. Der er plads til sportssko, drikkedunk, træningstøj og toiletartikler. Eller rul alt indholdet sammen i en praktisk pølse og lad de klassiske gymnastikposer stå for opbevaringen.

Sportstasker til piger – indretningen taler for sig selv

Når der skal performes, er taskeindretningen essentiel for at tingene spiller fra start. Tag baby med til mor-barn gymnastik med plads til alt fra bleer, sutteklud og legetøj. Og send ældre børn samt teenagere afsted med vished om, at intet er glemt i forbindelse med pakningen. Bæredygtighed er vejen frem for alle, også for familiens yngste. Sportstasker til piger i 100 procent genanvendt polyester danner basis for en tidlig og vigtig miljøbevidsthed. Stropper og skulderhanke i slidstærkt nylon giver enhver pige det perfekte greb om tasken. Skum og mesh på stropperne er den optimale komfort, så forældre ikke skal høre om øm skulder eller ryg. Børnevenlige designs hele vejen igennem. Performance tasker til piger er farver, prints og ergonomi i skøn forening. Funktion og mode går hånd i hånd, så motivationen er i top, inden der skal trænes til den store guldmedalje.