alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Piger · Performance · Shorts

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Performance sportsshorts til piger: friske ben i sportens tegn

Indendørssæsonen kalder, når mørket falder tidligt på, og sommerens mange aktiviteter venter ligeledes på at blive indtaget. Performance sportsshorts til piger er vejen frem, når benene er i fokus til træning. Piger i alle aldre kan føle sig i ét med deres idoler fra den internationale scene iklædt shorts med klublogo og atletiske snit som stjernerne. Der er mulighed for at give den fuld gas til skolernes motionsløb, dyrke fritidsaktiviteter og nyde sommerens mange udendørsbegivenheder iklædt Performance sportsshorts til piger. Integreret med AEROREADY-teknologien bliver det en behagelig fornøjelse at være aktiv. Kroppen holdes tør, når varmen stiger, takket være svedtransporterende membraner. Helt perfekt til de hårde dueller på sportsbanen, hvor konkurrencer kræver de mest tekniske shorts. Performance shorts til piger ryger ingen steder under sport. Elastiske taljer og løbesnore er lig med individuelle pasformer, der holder shortsene på plads. Dermed sættes benene fri til at skabe mirakler på sportsbanen.

Sportsshorts til piger – pigeben i alle aldre får optimale betingelser

Et sted mellem 1 og 16 år. Performance shorts til piger dækker hele alderspaletten. Så lilleput i vuggestuen bliver klar til sommerens lege, og skolepigen kan indtage gymnastiktimerne med de helt rette shorts om benene. Bæredygtighed er vejen frem for nutidens og fremtidens generationer. Hos adidas er det ikke en midlertidig bølge, men klimabevidsthed, der er kommet for at blive. Forkæl familiens pigebørn med sportsshorts i bæredygtige materialer, der er garanti for reducering af emissioner og forbruget af ressourcer. Optimeret blødhed på både bag- og forside samt hurtigtørrende stoffer gør, at enhver pige har muligheder for at kunne fokusere på sporten – helt uden distraheringer fra tunge og klæbrige shorts. Tætsiddende cykelshorts, baggy fodboldshort eller en helt tredje pasform. Sportsshorts til piger er klar til at klæde alle piger på i kampen om succes og personlig udvikling til alle aktiviteter.