alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Tøj · Vinter

 
[117]
1 / 3
Side:af 3

Vintertøj til børn - sådan skal kulden tackles

Frosten bider i de små næser og kinderne bliver æblerøde. Det er vintertid og familiens yngste skal have et værn mod blæst og minusgrader, så de stadig kan lege udendørs og få brændt energi af i frisk luft. Vintertøj til børn er uundværlige essentials for enhver forælder med tilhørende guldklumper. Undgå en tøjkrise om morgenen, inden det går tjept ud ad døren og afsted mod børnehave eller skole. adidas har udviklet teknologierne til at skærme af for elementerne. COLD.RDY er innovationen, der både holder kulde og vand ude. Dermed kan de små skovtrolde tage med på ture i dagplejen, uden at fryse eller blive gennemblødte. En effektiv DWR-belægning er nok på mildere dage med støvregn, hvor de vandafvisende overflader kommer til deres ret. Overtøj er en stor del af barnets outfit i vintermånederne. Ungerne går aldrig galt i vinterlandskaberne, når de er iklædt dunjakker, der med ægte andedun og -fjer modstår blæst.

Vintertøj til børn – en årstid, der nemt gennemleves med adidas

Designdetaljerne er af afgørende betydning på vintertøj til børn. Alle de smarte finesser gør det ekstra behageligt at være ude om vinteren. Høj stormkrave, elastikker om håndleddene, vindtæt lynlås og hætte giver justeringsmuligheder i forhold til, hvordan barnet kan takle vejret. Alt sammen krydret med et fantastisk farveflor og hyggelige mønstre, der sender vinterklare børn ud i livet på nye eventyr med glæde. Vintertøj til børn er ikke kun for babyer og børnehavebørn. adidas er mærket, der også får teenageren ud af sengen på de mørke og kolde morgener. Med farver og snit i streetwear-stilarter er man sikret en cool attitude. Vintertøj til børn er afslappet og rummeligt, så børn i alle aldre får fri bevægelighed. Dermed er glæden ved sport samt almindelige hverdagsrutiner intakt. Med disse dele får du velklædte børn i tøj, som tilmed er bæredygtigt.