alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: TILBEHØR TIL BØRN

 
[13]

Black Friday: tilbehør til børn – dækker både sport og fritid!

Tilbehør er noget af det, børn selv elsker at udvælge. Det er deres mulighed for at klæde sig på som idolerne – og som klassekammeraterne. adidas er som altid populær lige fra børnehaven over skolegården og så videre til sportsgrenene i fritiden. Black Friday: tilbehør til børn fuldender alle ønsker. Her er eksempelvis tasker i alle afskygninger til både skole og sport. Nyd komforten fra de bløde skumstropper og de polstrede hanke samt letvægtsmaterialerne og de praktiske ruminddelinger. Med plads til både madpakke, sportstøj, bøger og gadgets er vores tasker med overalt på farten. Skru bolden i nettet, og lad jublen starte! Vores bolde er designet efter finalebolde fra de største verdensturneringer, så alle børn kan få fornemmelsen af idræt på øverste niveau. Husk hovedbeklædningen, når vejret fordrer det. Kasketter med UV-faktor er ekstra beskyttelse, når solen viser tænder, mens AEROREADY sørger for at svedtransportere og holde hovedet behagelig tørt.

Outlet med tilbehør til børn: giver forældre luft i budgettet!

Prik dine forældre på skulderen, og mind dem om den sidste fredag i november! Vores outlet med tilbehør til børn er proppet med rabatter, så hele flokken – eller en du kender – kan blive forkælet med funktionelt og moderigtigt tilbehør. Lad ungerne blive bevidste om miljøpåvirkning gennem bæredygtighed, som er en del af processerne hos adidas. Primegreen er 100 procent genanvendt polyester uden brug af ny plastik, så emissioner og ressourceforbruget reduceres for alles ve og vel. Du vil ikke høre børn pive over klamme fødder. Det indbyggede Primeknit i sokkerne øger åndbarheden. De strikkede designs er også lig med naturlige pasformer. Alt børnetilbehør fra adidas oser af mode og funktionalitet. Løb om kap med vennerne, og hold styr på tiden med indbygget stopur i armbåndsurene! Du kan selvfølgelig også vise dit tilhørsforhold med et klubtørklæde om halsen, der viser fanstøtte og sammenhold på sporty vis. Black Friday: tilbehør til børn er sporty accessories, der gavner enhver ungdomskarriere.