alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday

 
[815]
Sportswear Sort Bravada skoSportswear Sort Bravada sko

Bravada sko

Sportswear

Essentials Tapered bukser
RAIN.RDY jakke
Primeknit Volleyball knæbeskyttere
Adilette Shower badesandaler
Own the Run Hooded vindjakke
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Team Sports joggingdragt
Adilette Shower badesandaler
X_PLR sko
VL Court 2.0 sko
Tiro bukser
TENSAUR RUN I Sko
Entry træningsdragt
adidas Essentials 3-Stripes T-shirt
Must Haves hættetrøje
Camo Pack T-shirt
adidas Essentials 3-Stripes T-shirt
Grand Court sko
Athletics Tiro træningsdragt
Logo T-shirt
Questar Flow NXT sko
Training Equipment 3-Stripes tights
Response jakke
OWN THE RUN 3/4 TIGHTS
Adicolor Classics 3-Stripes shorts
Solarboost 19 sko
Linear sportstaske
Edge Lux 3 sko
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Squadra 17 trøje
Essentials 3-Stripes Woven shorts
Must Haves 3-Stripes jakke
Essentials 3-Stripes French Terry shorts
Essentials Plain Tapered Stanford bukser
3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Training Equipment 3-Stripes tights
Swift Run X sko
Solarboost 19 sko
Squadra 17 shorts
Essentials Logo rygsæk
Runfalcon sko

Black Friday: årets helts store shoppingbegivenhed

Begivenheden er rimelig ny i Danmark, men I har taget imod den med storm! Det gløder med transaktioner på den sidste fredag i november. Nedtællingen er startet, og du kan godt have opsparingen klar, for det bugner med tilbud! Priserne går helt i sort. Så der er store besparelser at hente. Kvaliteten er naturligvis lige så høj som altid. Og teknologierne venter på at blive brugt. Black Friday er en optimal chance for at gøre et kup. Sko, tøj og tilbehør i massevis venter på nye ejere. Vi er sportens og modens mærke toppet med funktionalitet og holdbarhed fra øverste hylde. En lang historie og tæt forbindelse til sportens verden kombineret med noget nyt og dragende. Black Friday og adidas er den perfekte kombination. Vi lever og ånder for sport i alle afskygninger. Krydret med fordelagtige priser bliver det hele bare en tand bedre.

Den store adidas udsalgsdag: er du klar ved tasterne?

Black Friday er en dag, du absolut ikke vil gå glip af. Den varer kun 24 timer, så det gælder om at slå til. Naturligvis til favorable priser, så du får endnu mere ud af dit køb. På denne særlige dag kan du gå ombord i teknologier, der er skabt som innovationer op gennem årene – og nye kommer løbende til. AEROREADY med svedtransporterende virkning eller COLD.RDY, som yder isolering mod vind og kulde. Det er blot nogle få eksempler på nogle af de udviklinger, der er skabt for at give dig komfort. Black Friday er også fodtøj med Boost og returenergi. Der er også Primeknit, der pakker fødderne ind i sok-lignende pasformer. Med adidas er den store udsalgsdag en verden af videnskab skabt i samarbejde med professionelle atleter, så du får tøj, sko og tilbehør, der er afprøvet, og som virker på de største scener. Alt sammen fuldendt med vores bæredygtige koncept, der stiler mod 100 procent genanvendt polyester.