alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Tøj til kvinder

 
[2466]
BRUG 449 KR. FOR AT FÅ 20 % EKSTRA RABAT*

SPAR MED CYBER MONDAY-TILBUD

Gør det til din bedste jul nogensinde og kom ræset i forkøbet. Brug 449 kr. eller mere, og så giver vi dig 20 % ekstra rabat*.
Adicolor Classics 3-Stripes tights
Adicolor Classics Lock-Up træningsbukser
Essentials Logo Full-Zip hættetrøje
Adicolor Classics Long Sleeve trøje
Essentials Linear hættetrøje
Adicolor Essentials Fleece sweatshirt
Adicolor Classics Adibreak træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Techfit 7/8 tights
Pulse 3-Stripes Long tights
Adicolor Classics Relaxed træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsjakke
Adicolor Essentials Fleece sweatshirt
Slim Cuffed bukser
Adicolor Contempo Tailored Cargo kønsneutrale bukser
Adicolor Essentials Fleece joggingbukser
Primeblue Relaxed Wide Leg bukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adizero Long Running tights
Primeblue SST træningsbukser
Primeblue SST Plus Size træningsjakke
Essentials French Terry 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Adicolor Essentials Slim joggingbukser
Primeblue SST træningsbukser
Primeblue SST træningsjakke
AEROREADY Studio Long Sleeve trøje
adidas Sportswear Future Icons 3-Stripes sweatshirt
adidas Adicolor Trefoil hoodie
Essentials Linear hættetrøje
Own the Run Hooded Running windbreaker
Adicolor Classics sweatshirt
Essentials Logo Full-Zip Plus Size hættetrøje
Tiro 21 træningsbukser
Adicolor Classics 3-Stripes Plus Size tights
Crew sweatshirt
TLRD Impact Luxe Training High-Support Zip bh
Yoga Essentials High-Waisted tights
Crew sweatshirt
LOUNGEWEAR Trefoil tights
Adicolor Classics High Shine Crew sweatshirt
Adicolor Contempo Chunky Stripes træningsbukser
Run Icons Running T-shirt

Black Friday: tøj til kvinder – sportsmoden venter på dig!

Yoga-stræk, fodboldspark, et slag tennis eller en svømmetur. Det er blot en lille flig af de sportsgrene, som vores tøj kan bruges til. Du sammensætter selv dine looks, så de kan modstå vejret. Vi har sammensat Black Friday: tøj til kvinder til dig. Den sidste fredag i november består nemlig af massevis af nedsatte varer, så du får ekstra med i prisen, når du handler på sorte fredag. Klæd dig på fra inderst til yderst, og lad teknologierne skabe komforten! Indsyede membraner og AEROREADY skaber det perfekte klima på kroppen. Der leder fugt ud gennem materialerne, hvor det fordamper. Der er altid skruet godt op for detaljerne og funktionaliteten. Justerbar snøre og elastiske taljer holder pasformen intakt. Freelift sørger samtidig for, at tøjet ikke kryber op, når du hopper. Black Friday med tøj til kvinder er dagen, hvor du kan fylde sports- og fritidsgarderoben ekstra op.

Tilbudsfredag med tøj til kvinder: maksimal selvforkælelse

Du får mere end perfekte pasformer, skarpe priser og funktionalitet. Bæredygtighed er en stor del af vores værdisæt. Derfor er tilbudsfredag med tøj til kvinder også lig med genanvendte materialer. Nyd økologisk bomuld direkte mod huden! Eller prøv kræfter med Primegreen, hvor ingen ny plastik er anvendt. Der får du 100 procent genanvendt polyester. Black Friday: tøj til kvinder er især attraktive priser, men det er også mode. Input fra topatleter og samarbejder med stjernedesignere opfylder dine ønsker, så du kan gå direkte fra en yogatime og videre på café. Masser af funktionelle detaljer er ekstra fordele på tøjet. Reflekser øger synligheden, mens UV-filtre beskytter mod de stærke stråler. Skal du i svømmehallen, kan du glæde dig over badetøj i klorresistente materialer. Lynlås ved anklerne, sideslidser, hoodie, kængurulomme og mange andre detaljer højner komforten, så du føler dig godt tilpas til træning, konkurrence og i fritiden.