alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

CYBER MONDAY: TØJ TIL KVINDER

 
[4]

Black Friday: tøj til kvinder – sportsmoden venter på dig!

Yoga-stræk, fodboldspark, et slag tennis eller en svømmetur. Det er blot en lille flig af de sportsgrene, som vores tøj kan bruges til. Du sammensætter selv dine looks, så de kan modstå vejret. Vi har sammensat Black Friday: tøj til kvinder til dig. Den sidste fredag i november består nemlig af massevis af nedsatte varer, så du får ekstra med i prisen, når du handler på sorte fredag. Klæd dig på fra inderst til yderst, og lad teknologierne skabe komforten! Indsyede membraner og AEROREADY skaber det perfekte klima på kroppen. Der leder fugt ud gennem materialerne, hvor det fordamper. Der er altid skruet godt op for detaljerne og funktionaliteten. Justerbar snøre og elastiske taljer holder pasformen intakt. Freelift sørger samtidig for, at tøjet ikke kryber op, når du hopper. Black Friday med tøj til kvinder er dagen, hvor du kan fylde sports- og fritidsgarderoben ekstra op.

Tilbudsfredag med tøj til kvinder: maksimal selvforkælelse

Du får mere end perfekte pasformer, skarpe priser og funktionalitet. Bæredygtighed er en stor del af vores værdisæt. Derfor er tilbudsfredag med tøj til kvinder også lig med genanvendte materialer. Nyd økologisk bomuld direkte mod huden! Eller prøv kræfter med Primegreen, hvor ingen ny plastik er anvendt. Der får du 100 procent genanvendt polyester. Black Friday: tøj til kvinder er især attraktive priser, men det er også mode. Input fra topatleter og samarbejder med stjernedesignere opfylder dine ønsker, så du kan gå direkte fra en yogatime og videre på café. Masser af funktionelle detaljer er ekstra fordele på tøjet. Reflekser øger synligheden, mens UV-filtre beskytter mod de stærke stråler. Skal du i svømmehallen, kan du glæde dig over badetøj i klorresistente materialer. Lynlås ved anklerne, sideslidser, hoodie, kængurulomme og mange andre detaljer højner komforten, så du føler dig godt tilpas til træning, konkurrence og i fritiden.