alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Joggingbukser

 
[23]
Must Haves bukser
Germany opvarmningsbukser
Must Haves 3-Stripes bukser
Essentials 3-Stripes bukser
Adicolor Classics 3-Stripes 7/8 bukser
Must Haves 3-Stripes bukser
Team Germany Podium bukser
Tiro 19 Polyester træningsbukser
AEROREADY Designed To Move Sport Motion Logo bukser
Adicolor Sliced Trefoil træningsbukser
SLB TR PNTY
Must Haves Stadium bukser
R.Y.V. Cuffed joggingbukser
adidas SPRT Shark joggingbukser
Prime Workout bukser
ID bukser
Cuffed træningsbukser
TIRO19 AOP PNT

Black Friday: joggingbukser – sætter farten til træning!

Til intense spurter eller total afslapning på sofaen. Joggingbukser er både til høj og lav intensitet samt alt midt imellem. Black Friday: joggingbukser er komfort suppleret med fordelagtige priser. Drag fordel af teknologier, der øger velbehaget! Til enhver aktivitet er AEROREADY klar til at yde uundværlig assistance i form af svedtransportering, så dine ben holdes tørre. Ligger du hjemme på sofaen, kan du nyde de bløde letvægtsmaterialer, der naturligvis er fremstillet ud fra vores bæredygtige værdier. Black Friday: joggingbukser er nemlig også miljøbevidsthed. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet er med til at forbedre den globale bomuldsproduktion, mens Primegreen ikke gør brug af nogen former for ny plastik i produktionen. Det er alt sammen noget, der er med til at reducere emissioner og ressourceforbruget. Joggingbukser som tights? Du vælger blot et par af de tætsiddende designs, som støtter op om dine benmuskler og samtidig reducerer vibrationer, eller vælg et par klassiske modeller i baggy looks med masser af luft omkring.

Rabat-fredag med joggingbukser: sporty benklæder til folket!

Børn, unge eller voksne. Rabat-fredag med joggingbukser henvender sig til alle segmenter og aldersgrupper. Uanset alder er der komfort at hente på alle planer. Elasthan er tilsat for at give dine ben fuld strækbarhed i alle positioner. Nyd også godt af stretch-paneler samt brede hofteelastikker, der naturligt tilpasser sig dine mål uanset aktivitet og tempo. Det er naturligt at dyrke sport i mørke i de danske årstider. Refleksdetaljer er placeret strategisk på bukserne, som gør dig synlig fra alle vinkler. Vis dit tilhørsforhold, ikke kun til adidas og vores logo, men også til din favoritklub. Sponsorater af topklubber og samarbejder med stjernedesignere munder ud i hotte joggingbukser i kopier af dem, som elitespillere bruger. Black Friday: joggingbukser er den optimale forening af fordelagtige priser, komfort, mode og funktionalitet, så du kan sætte dine ben fri til både sport og fritid.