alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Hættetrøjer til mænd

 
[80]
1 / 2
Side:af 2

Black Friday: hættetrøjer til mænd – sportens svar på mode!

De er obligatoriske i enhver fyrs garderobe. Hættetrøjer er cool og casual på den helt rette måde. Med adidas-logoet som kronen på værket er alt perfekt. Black Friday: hættetrøjer til mænd er din chance for at få fat i de gode tilbud. På den sidste fredag i november sker der ting og sager med priserne, som du ikke vil misse. På sportsbanen hjælper effektive teknologier dig med komfort. Her er AEROREADY udviklingen, der sørger for svedtransportering, så overkroppen holdes tør. Til opvarmningen kan du klæde dig som dine idoler. Vores sponsorater af de største fodboldklubber lader dig nyde designs som de professionelle, mens vores stjernedesignere sørger for de helt rette former og farver. Black Friday: hættetrøjer til mænd er mere af det gode til dig og din pengepung. Vælger du en model med lynlås, kan du selv regulere temperaturen, samtidig med at du nemt slipper ind og ud af trøjen.

Fredagsudsalg med hættetrøjer til mænd: en særlig shopping-oplevelse!

Der venter ekstra besparelser, som for alvor kan mærkes. Fredagsudsalg med hættetrøjer til mænd er dagen, hvor du kan slå til med rabatter. Oveni de fordelagtige priser og funktionaliteten får du også bæredygtighed. Primegreen er én af mange stoltheder inden for miljøbevidste processer. Det er genanvendt polyester samt ingen brug af ny plastik. Vi er også engagerede i Better Cotton-initiativet, hvor vi arbejder for en forbedret global bomuldsproduktion. Alt sammen noget, der reducerer både emissioner og forbruget af ressourcer. Top alt dette med funktionelle egenskaber direkte på trøjerne! Hætten er både en modedetalje og en praktisk hovedbeskytter, når vinden bider. Mens lommer på midten eller langs siderne giver plads til kolde hænder eller dine gadgets. Når du skal ud i alle sportspositioner, hjælper elasthan dig med perfekt strækbarhed, så du får det maksimale ud af dine præstationer.