alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Black Friday: Hættetrøjer

 
[42]
Essentials Linear hættetrøje
adidas SPRT Shadow Stripe hættetrøje
Must Haves 3-Stripes hættetrøje
Adicolor Essentials Trefoil hættetrøje
Essentials Linear hættetrøje
3-Stripes Doubleknit Full-Zip hættetrøje
3-Stripes Full-Zip hættetrøje
adidas Sportswear Future Icons hættetrøje
Must Haves 3-Stripes hættetrøje
Hættetrøje
Gathered hoodie
Essentials 3-Stripes hættetrøje
adidas Adicolor Trefoil hoodie
YB ZNE HD 3.0
adidas Sportswear Future Icons Plus Size hættetrøje
Cropped Plus Size hoodie
Heavyweight Shmoofoil kønsneutral hættetrøje
Hættetrøje
Denim hættetrøje
adidas Sportswear Most Versatile Player sweatshirt
R.Y.V. Crop hættetrøje
Fakten hoodie
R.Y.V. Full-Zip hoodie
R.Y.V. Full-Zip hoodie
Adicolor Classics Crop hættetrøje
Essentials 3-Stripes hættetrøje
Linear hættetrøje
Adicolor Essentials x Egle hættetrøje
Adicolor Classics Trefoil hættetrøje
Must Haves 3-Stripes jakke
adidas Sportswear Most Versatile Player sweatshirt
adidas Z.N.E. COLD.RDY Athletics Plus Size hættetrøje
W Zne Hd FR
AEROREADY Up2Move Cotton Touch Training Loose Full-Zip hættetrøje
Logo hættetrøje
Must Haves Badge of Sport hættetrøje
Must Haves Versatility hoodie

Black Friday: hættetrøjer – sæt en hoodie på dit look!

De er populære som aldrig før og har egentlig altid været det. Internationale sportsstjerner, musikere og ganske almindelige teenagers – eller børn og voksne. Alle er vilde med hættetrøjer. Den sidste fredag i november stiger vildskaben så en ekstra tand. Black Friday: hættetrøjer er yderligere fordele i kraft af rabatter. En hoodie er et stykke modetøj med street-agtig attitude. Men det er også funktionelle teknologier til sportsbrug. AEROREADY er genialt til sportsbrug. Den effektive teknologi skaber svedtransportering, så du kan holde tør. Hætten er både en moderigtig detalje og en funktionel egenskab. Træk den over hovedet, og snør godt til i blæsevejr! Hoodies med lynlås på midten lader dig justere kropstemperaturen, samtidig med at du kommer hurtig ind og ud af jakken. Black Friday: hættetrøjer er prisfordele, som tilgodeser hele familien. Vores trofaste eller nye fans skal naturligvis forkæles lidt ekstra ind imellem.

Outlet med hættetrøjer: Tiden er inde til nye forfriskninger!

Du kan ikke få nok af dem, og nu er de her tilmed til reducerede priser! Vores outlet med hættetrøjer beriger dig med mange fordele. Bæredygtighed er blot en ekstra, vigtig dimension. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet arbejder for en forbedret global bomuldsdyrkning, mens Primegreen er én af mange stoltheder, der byder på 100 procent genanvendt polyester samt ingen brug af ny plastik. Alt sammen er noget, der reducerer emissioner og ressourceforbruget. Mange praktiske egenskaber højner funktionaliteten betragteligt. Til træning i mørket hjælper refleksdetaljer med synligheden. Tag også din træning gennem byger i en hættetrøje med vandafvisende overflader, eller nyd solens stråler til sport takket være effektiv UV-faktor integreret i tekstilerne. Kængurulommer på midten eller sidelommer. Der er nok af opbevaringsplads til dine personlige ting. Hvad enten den står på sport eller afslapning, så kan du nyde de bløde isoli-bagsider, der bidrager med ubegrænset komfort.