alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodboldtrøjer i Sveriges landsholdsfarver

 
[4]
Børn Fodbold Gul Sweden Mini hjemmebanesætBørn Fodbold Gul Sweden Mini hjemmebanesæt

Sweden Mini hjemmebanesæt

Børn Fodbold

Fodboldtrøjer i Sveriges landsholdsfarver er rendyrket dedikation i gul og blåt

Både ude- og hjemmetrøjerne hylder nogle af de mest mindeværdige perioder i svensk fodbold. De stilrene designs ærer sejrene i 88, 90 og 94 med et dugfriskt blend af innovative teknologier og klassiske snit. Alle vores fodboldtrøjer i Sveriges landsholdsfarver er lavet i ultra lette materialer, der er bygget til support fra sidelinjen såvel som til dine egne præstationer på banen. Når du hopper i en trøje med de blå og gule farver, hylder du ikke bare de svenske sejrherrer: Du ifører dig en fodboldtrøje, der holder dig afkølet og komfortabel hele dagen.

Autentiske fodboldtrøjer og -toppe i Sveriges landsholdsfarver

Vores fodboldtrøjer har et simpelt design, men gemmer på innovative og teknologiske hemmeligheder. Teknologier som det fugtabsorberende AEROREADY hjælper kroppen med at regulere temperaturen. T-shirts med løst fit og smarte mesh-paneler i siden giver dig plads til bevægelse og øger ventilationen. Kombinationen af Sveriges eget logo og Trefoil-logoet på brystet giver dig endeløs dedikation til sporten. Til pauserne og de lange dage på tribunen kan du nemt trække vores langærmede trøjer over din fodboldtrøje i Sveriges landsholdsfarver uden at skjule, hvor din loyalitet ligger. Vi har nemlig designet et stort udvalg af både korte og langærmede trøjer, med det svenske logo på brystet.

Når din kærlighed til Sveriges landshold varer mere end 90 minutter

adidas’ udebanetrøjer oser af svensk fodbold, når det er bedst. Svøb dig i gule og blå farver, når du hepper på dit yndlingshold. Vis din loyalitet fra stadium til sofaen. Den moderne og glossy grafik er syet ind i materialer med høj ydeevne. De simple detaljer er inspireret af Sveriges funktionelle og stilrene tilgang til design. Flere af vores t-shirts er lavet i hurtigttørrende designs, så du ikke skal vente unødigt på at trække i din nye yndlingstrøje. Hele familien kan stå sammen om jeres support i vores fodboldtrøjer i Sveriges landsholdsfarver til alle køn og aldre.