alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom
Group shot of the All Blacks and Blacks Ferns teams wearing the new All Blacks and Blacks Ferns jersey

25 år undervejs

Opdag trøjen, der er designet for at fejre 25 år med New Zealand Rugby.

Rugby

 
[83]
Med adidas rugbyudrustning kan du klæde dig som dine idoler, og samtidig kan du selv yde dit absolut bedste og vide, at du står fast, og tøjet holder til alle udfordringer.

På toppen gennem 25 år

I løbet af de sidste 25 år med New Zealand Rugby er der blevet skabt mange legender. Den nye rugbytrøje fra adidas er her for at fejre hver eneste af dem. Dette moderne bud på en historisk trøje forener det bedste fra både sporten og holdets mest ikoniske øjeblikke.
Group shot of the All Blacks and Blacks Ferns teams wearing the new All Blacks and Blacks Ferns jersey. QR code leading to the App HUB

Hold dig opdateret om alt rugby

Elsker du rugby? Følg rugby-hubben i adidas-appen for at få besked om de seneste drops, så snart de bliver lanceret, og få det bedste af det, adidas har at tilbyde, herunder eksklusive præmier og meget mere.
1 / 2
Side:af 2

Verdens bedste rugbyhold stoler på adidas af mange gode grunde

adidas ved, hvad der kræves i kampens hede, også når det drejer sig om rugby. Derfor har man udviklet tøj med færre syninger og svejsninger for at øge slidstyrken og holdbarheden i en sport, hvor der virkelig er tale om en kontaktsport. Skoene er også udviklet for maksimal ydelse og støtte. Som i mange af vores andre produkter finder du også produkter til rugby med genanvendte materialer. Det kan for eksempel være trøjer, der delvist er fremstillet af plast indsamlet ved verdenshavene. Alt sammen for at hjælpe vores havliv og reducere aftrykket på vores fælles klima.

Din rugbyudrustning skal understøtte dig

Tøjet er fremstillet, så det kan holde til, at det går hårdt for sig. Det gælder også, hvis du blot sidder hjemme i sofaen og hepper på favoritholdet spille rugby, mens du er klædt i deres kampdragt. Ligeledes har man udviklet sko, som sidder godt på foden og med dubber, som hjælper dig med at få et godt greb på blødt græs eller en mudret bane. Du står fast selv om en stor modstander prøver at skubbe dig ud af kurs. Flere af skoene er udviklet til at være ekstra lette, og samtidig er de solide og kraftfulde, så du også kan være kraftfuld på banen, også hvis den blot ligger i baghaven. adidas er rugbyudrustning, du kan regne med.

Uden mad og drikke dur helten ikke, siger man

På samme måde kan man sige, at uden ordentlig pleje dur heltens udrustning ikke. Rugbysko har du længere glæde af, hvis du renser dem efter kamp. Sørg også for at fjerne jord omkring dubberne. Tøjet skal vaskes skånsomt, specielt hvis det er udstyret med print, så sørg for at benytte et vaskemiddel, der er effektivt ved lave temperaturer. Men alt sammen står i den vedligeholdelsesfolder som følger med, så det er en god idé at gemme den, så kan du tjekke, hvordan du passer bedst på dit rugbyudstyr, når det bliver aktuelt.