alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

ADIDAS X BLACK FERNS

Black Ferns vil ændre spillet i 2022-trøjen.

Rugby

 
[63]

Med adidas rugbyudrustning kan du klæde dig som dine idoler, og samtidig kan du selv yde dit absolut bedste og vide, at du står fast, og tøjet holder til alle udfordringer.

Den nye Black Ferns-trøje er delvist lavet med Parley Ocean Plastic, designet til at inspirere holdet gennem turneringen og er intet mindre end ikonisk. Vis din støtte til holdet ved at bære denne special edition-spillertrøje med stolthed.
All Blacks Rugby hjemmebanetrøje
All Blacks Rugby træningstrøje
Maori All Blacks Rugby Gym shorts
All Blacks Primeblue Rugby Gym shorts
All Blacks Rugby hjemmebaneshorts
All Blacks Primeblue Rugby Gym shorts
Kakari Soft Ground støvler
Kakari Elite SG støvler
Kakari Elite SG støvler
Kakari Z.1 SG støvler
TW 3S JSY F
Maori All Blacks Rugby Replica hjemmebanetrøje
All Blacks Rugby Home polotrøje
Maori All Blacks Rugby Replica hjemmebanetrøje
Kakari SG støvler
Rugby Junior SG støvler
Malice Elite-støvler til blødt underlag
Rugby Adizero RS7 Soft Ground støvler
Maori All Blacks Rugby 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
All Blacks Rugby Presentation jakke
All Blacks Rugby 1/4-Zip Fleece sweatshirt
AB 3S FZ HD
All Blacks Performance T-shirt
3-Stripes shorts
3-Stripes shorts
All Blacks Rugby Cotton T-shirt
All Blacks Primeblue Rugby Presentation bukser
All Blacks Rugby Heritage polotrøje
All Blacks Rugby 3-Stripes joggingbukser
All Blacks Rugby Replica udebanetrøje
All Blacks Rugby Replica hjemmebanetrøje
All Blacks Rugby Performance singlet
All Blacks Rugby hjemmebanetrøje
All Blacks Sevens Home T-shirt
All Blacks Sevens Home kønsneutral T-shirt
All Blacks Rugby Home T-shirt
Malice Elite-støvler til blødt underlag
Malice SG støvler
All Blacks Rugby Performance hjemmebanetrøje
All Blacks Rugby polotrøje
All Blacks Performance T-shirt
Rugby Adizero RS7 Soft Ground støvler
Rugby Predator Malice SG støvler
1 / 2
Side:af 2

Verdens bedste rugbyhold stoler på adidas af mange gode grunde

adidas ved, hvad der kræves i kampens hede, også når det drejer sig om rugby. Derfor har man udviklet tøj med færre syninger og svejsninger for at øge slidstyrken og holdbarheden i en sport, hvor der virkelig er tale om en kontaktsport. Skoene er også udviklet for maksimal ydelse og støtte. Som i mange af vores andre produkter finder du også produkter til rugby med genanvendte materialer. Det kan for eksempel være trøjer, der delvist er fremstillet af plast indsamlet ved verdenshavene. Alt sammen for at hjælpe vores havliv og reducere aftrykket på vores fælles klima.

Din rugbyudrustning skal understøtte dig

Tøjet er fremstillet, så det kan holde til, at det går hårdt for sig. Det gælder også, hvis du blot sidder hjemme i sofaen og hepper på favoritholdet spille rugby, mens du er klædt i deres kampdragt. Ligeledes har man udviklet sko, som sidder godt på foden og med dubber, som hjælper dig med at få et godt greb på blødt græs eller en mudret bane. Du står fast selv om en stor modstander prøver at skubbe dig ud af kurs. Flere af skoene er udviklet til at være ekstra lette, og samtidig er de solide og kraftfulde, så du også kan være kraftfuld på banen, også hvis den blot ligger i baghaven. adidas er rugbyudrustning, du kan regne med.

Uden mad og drikke dur helten ikke, siger man

På samme måde kan man sige, at uden ordentlig pleje dur heltens udrustning ikke. Rugbysko har du længere glæde af, hvis du renser dem efter kamp. Sørg også for at fjerne jord omkring dubberne. Tøjet skal vaskes skånsomt, specielt hvis det er udstyret med print, så sørg for at benytte et vaskemiddel, der er effektivt ved lave temperaturer. Men alt sammen står i den vedligeholdelsesfolder som følger med, så det er en god idé at gemme den, så kan du tjekke, hvordan du passer bedst på dit rugbyudstyr, når det bliver aktuelt.